cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daan Hoogland <daan.hoogl...@gmail.com>
Subject Re: DevCloud deployment
Date Wed, 11 Nov 2015 18:49:17 GMT
Ilya, Can you share the log of your management server? There must be some
more info in there. And maybe you can check SRLog on the host To see if
anything happened there at all.

On Wed, Nov 11, 2015 at 6:43 PM, Илья Толстихин <inosinum@gmail.com> wrote:

> Yes, this is Xen.
>
> 2015-11-11 22:00 GMT+06:00 Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com>:
>
> > this is a xen host, right?
> >
> > On Wed, Nov 11, 2015 at 3:43 PM, Илья Толстихин <inosinum@gmail.com>
> > wrote:
> >
> > > On host ssh is up with 22 port only.
> > >
> > > 2015-11-11 20:03 GMT+06:00 Илья Толстихин <inosinum@gmail.com>:
> > >
> > > > Cloudstack 4.6.0
> > > > Yes, I can ssh to host
> > > >
> > > > 2015-11-11 19:41 GMT+06:00 Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com>:
> > > >
> > > >> what version of ACS?
> > > >> It sounds like a network issue between ms and host? can you ssh from
> > ms
> > > to
> > > >> host on the right port? (i think it was 3922, might be 3022)
> > > >>
> > > >> On Wed, Nov 11, 2015 at 1:42 PM, Илья Толстихин <inosinum@gmail.com
> >
> > > >> wrote:
> > > >>
> > > >> > Hi all,
> > > >> > Could you please help with the DevCloud deployment.
> > > >> >
> > > >> > I imported devcloud into virtualbox, in settings *enabled PAE*
and
> > > >> > created *host-only
> > > >> > network 192.168.56.1/24 <http://192.168.56.1/24>*
> > > >> > Devcloud is pinged now.
> > > >> >
> > > >> > I built and run cloudstack on my local machine with commands
> > > >> > *mvn -Pdeveloper,systemvm clean install*
> > > >> > *mvn -Pdeveloper -pl developer,tools/devcloud -Ddeploydb*
> > > >> > *mvn -pl :cloud-client-ui jetty:run*
> > > >> >
> > > >> >
> > > >> > Then I installed marvin and tried to deploy datacenter with
> command
> > > >> > *mvn -P developer -pl tools/devcloud -Ddeploysvr*
> > > >> > and got exception
> > > >> >
> > > >> > *==== Deploy DC Started ====*
> > > >> > *Exception Occurred :['Traceback (most recent call last):\n',
'
> > File
> > > >> > "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 136, in addHosts\n
> > > ret =
> > > >> > self.__apiClient.addHost(hostcmd)\n', '  File
> > > >> >
> > > >> >
> > > >>
> > >
> >
> "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Marvin-4.6.0_SNAPSHOT-py2.7.egg/marvin/cloudstackAPI/cloudstackAPIClient.py",
> > > >> > line 1572, in addHost\n    response =
> > > >> > self.connection.marvinRequest(command, response_type=response,
> > > >> > method=method)\n', '  File
> > > >> >
> > > >> >
> > > >>
> > >
> >
> "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/Marvin-4.6.0_SNAPSHOT-py2.7.egg/marvin/cloudstackConnection.py",
> > > >> > line 379, in marvinRequest\n    raise e\n',
> 'CloudstackAPIException:
> > > >> > Execute cmd: addhost failed, due to: errorCode: 530,
> > errorText:Cannot
> > > >> > transit agent status with event AgentDisconnected for host 1,
> > > mangement
> > > >> > server id is 18413734744879,Unable to transition to a new state
> from
> > > >> > Creating via AgentDisconnected\n']*
> > > >> >
> > > >> > *===deploy dc failed, so cleaning the created entries===*
> > > >> >
> > > >> > *====DeployDC: CleanUp Started====*
> > > >> >
> > > >> > *====Clean Up Entries=== {'Network':
> > > >> > [u'5720be8d-f8eb-4dee-af4f-9551409c8722'], 'Zone':
> > > >> > [u'd05cb102-2766-4d59-a94b-0998842b3717'], 'PhysicalNetwork':
> > > >> > [u'd641f7e3-0996-4064-a6ce-54620c0524e2'], 'Cluster':
> > > >> > [u'eb213a95-4b5b-4a7d-9b4d-be1754a3b932'], 'Pod':
> > > >> > [u'659bc864-4d10-48c9-83ef-30ee40f1ce8d'], 'order': ['Cluster',
> > 'Pod',
> > > >> > 'Network', 'PhysicalNetwork', 'Zone']}*
> > > >> >
> > > >> > *===Removing DataCenter Failed===*
> > > >> >
> > > >> > As a result in cloudstack were created zone, cluster, pod, and
a
> > host
> > > >> with
> > > >> > state "Alert".
> > > >> >
> > > >> > Also I run
> > > >> > *python tools/marvin/marvin/deployDataCenter.py -i
> > > >> > tools/devcloud/devcloud.cfg*
> > > >> > that gave same result.
> > > >> >
> > > >> > What am I doing wrong?
> > > >> >
> > > >>
> > > >>
> > > >>
> > > >> --
> > > >> Daan
> > > >>
> > > >
> > > >
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Daan
> >
>



-- 
Daan

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message