cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajani Karuturi <Rajani.Karut...@citrix.com>
Subject Re: [4.6] Can't create template or volume from snapshot
Date Fri, 23 Oct 2015 06:49:26 GMT
Interesting. Incase of KVM, its the reverse. The command which is supposed to goto SSVM ended
up on KVM host.

~Rajani



On 23-Oct-2015, at 10:49 am, Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:

> Hi Rajani,
> 
> I seem to get the same error.
> 
> "Are you sure you got the right type of server?" is listed again in the
> output.
> 
> It seems VMwareGuru is invoked and it passes the CopyCommand on to the
> SSVM, which claims it doesn't support the command.
> 
> Thanks,
> Mike
> 
> On Thu, Oct 22, 2015 at 10:56 PM, Rajani Karuturi <
> Rajani.Karuturi@citrix.com> wrote:
> 
>> Yes. This is the pr.  We have some design issues to fix to make sure
>> hypervisor gurus doesn't cross boundaries. But, until then, we have to fix
>> the respective hv gurus. You can find more details on the bug which nux
>> shared.
>> 
>> You could also test with hypervisor gurus exclude global Param and exclude
>> ovm3guru to be sure that this is the issue. (exact configuration and its
>> value is on bug comments)
>> 
>> ~Rajani
>> Sent from my Windows Phone
>> ________________________________
>> From: Mike Tutkowski<mailto:mike.tutkowski@solidfire.com>
>> Sent: ‎23-‎10-‎15 09:56
>> To: dev@cloudstack.apache.org<mailto:dev@cloudstack.apache.org>
>> Subject: Re: [4.6] Can't create template or volume from snapshot
>> 
>> Hi Rajani,
>> 
>> Just checking to make sure this is the PR you intended. It looks related to
>> OVM3 only.
>> 
>> Thanks!
>> Mike
>> 
>> On Thu, Oct 22, 2015 at 9:39 PM, Rajani Karuturi <
>> Rajani.Karuturi@citrix.com
>>> wrote:
>> 
>>> Mike,
>>> Can you please test on PR https://github.com/apache/cloudstack/pull/962?
>>> It fixes this issue.
>>> 
>>> ~Rajani
>>> 
>>> 
>>> 
>>> On 23-Oct-2015, at 7:29 am, Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com
>>> 
>>> wrote:
>>> 
>>>> I guess I should point out that my system VMs are all running on
>>> XenServer,
>>>> but I don't think that should be a problem.
>>>> 
>>>> On Thu, Oct 22, 2015 at 7:57 PM, Mike Tutkowski <
>>>> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>>>> 
>>>>> I seem to be having a similar problem with deploying a VM on VMware
>> (on
>>>>> 4.6). I first tried with my (SolidFire) plug-in and then with just
>> local
>>>>> storage. In both cases, I get an error saying "Are you sure you got
>> the
>>>>> right type of server?"
>>>>> 
>>>>> On Sun, Oct 18, 2015 at 2:29 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
>>>>> 
>>>>>> All I get is a "Are you sure you got the right type of server?"
>>>>>> 
>>>>>> More info at https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-8964
>>>>>> 
>>>>>> Lucian
>>>>>> 
>>>>>> --
>>>>>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>>>>>> 
>>>>>> Nux!
>>>>>> www.nux.ro
>>>>>> 
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> --
>>>>> *Mike Tutkowski*
>>>>> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>>>>> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>>>>> o: 303.746.7302
>>>>> Advancing the way the world uses the cloud
>>>>> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>>> --
>>>> *Mike Tutkowski*
>>>> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>>>> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>>>> o: 303.746.7302
>>>> Advancing the way the world uses the cloud
>>>> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>> 
>>> 
>> 
>> 
>> --
>> *Mike Tutkowski*
>> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> o: 303.746.7302
>> Advancing the way the world uses the cloud
>> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>> 
> 
> 
> 
> -- 
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud
> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*

Mime
View raw message