cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Remi Bergsma <RBerg...@schubergphilis.com>
Subject Re: [4.6] VM Snapshots no longer work with managed storage
Date Fri, 30 Oct 2015 15:43:31 GMT
Hi Mike,

Thanks for reporting this issue.

Can you provide some more details please? The Jira issue has none. When you put a blocker,
we need to have some information so we can understand what is going on and help with debugging
/ fixing. Even better would be to discuss this. Let’s focus on resolving this.

On the comments Wei notices this may be due to the Guru change. You may want to contact him.

Keep me posted over the weekend, please.

Regards,
Remi





On 30/10/15 06:30, "Mike Tutkowski" <mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:

>Hi Remi,
>
>I have opened the following ticket against 4.6:
>
>https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9008
>
>I found this issue tonight while running regression tests against 4.6.
>
>As the ticket indicates, when using managed storage for your root disk,
>attempting to revert a VM to a VM snapshot corrupts the state of the
>virtual disk.
>
>I am not sure when this regression happened. At present, I kick these
>regression tests off manually and noticed this problem just now.
>
>I marked it as a blocker because it leads to data corruption.
>
>I plan to look into it tomorrow.
>
>Thanks,
>
>-- 
>*Mike Tutkowski*
>*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>e: mike.tutkowski@solidfire.com
>o: 303.746.7302
>Advancing the way the world uses the cloud
><http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
Mime
View raw message