cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sateesh Chodapuneedi <sateesh.chodapune...@citrix.com>
Subject RE: Build failure for plugin ovm3
Date Wed, 28 Oct 2015 14:19:33 GMT
Ok, will try downgrade option as well.
Thanks again for looking at it Daan.

Regards,
Sateesh

-----Original Message-----
From: Daan Hoogland [mailto:daan.hoogland@gmail.com] 
Sent: Wednesday, October 28, 2015 1:01 PM
To: dev
Subject: Re: Build failure for plugin ovm3

Sateesh, I really don't know what the root cause of your problem is.
Downgrading is worth a try but no guarantees.

I don't see anything in your reported platform that rings alarms.

On Wed, Oct 28, 2015 at 2:03 AM, Sateesh Chodapuneedi < sateesh.chodapuneedi@citrix.com>
wrote:

> Hi Daan,
>
> Thanks for looking at this. Per your suggestion updated mvn from 3.0.4 
> to 3.0.5, but still seeing same problem.
>
> Currently the versions look like below,
>
> # mvn -version
> Apache Maven 3.0.5 (r01de14724cdef164cd33c7c8c2fe155faf9602da; 
> 2013-02-19
> 19:21:28+0530)
> Maven home: /usr/local/maven/apache-maven-3.0.5
> Java version: 1.7.0_79, vendor: Oracle Corporation Java home: 
> /usr/lib/jvm/java-7-openjdk-i386/jre
> Default locale: en_US, platform encoding: UTF-8 OS name: "linux", 
> version: "3.2.0-83-generic-pae", arch: "i386", family:
> "unix"
>
> The java version is latest provided by ubuntu on 12.04. Should I try 
> upgrade or downgrade from 1.7.0_79 ?
>
> Regards,
> Sateesh
> ________________________________________
> From: Daan Hoogland [daan.hoogland@gmail.com]
> Sent: Tuesday, October 27, 2015 10:24 PM
> To: dev
> Subject: Re: Build failure for plugin ovm3
>
> H Sateesh,
>
> It looks like you hit a maven bug. you better check if you need to up- 
> or downgrade. Also you may want to look at your java version.
> Can you share those?
>
> On Tue, Oct 27, 2015 at 3:32 PM, Sateesh Chodapuneedi < 
> sateesh.chodapuneedi@citrix.com> wrote:
>
> > Hi Daan,
> > There are no errors reported while compiling the test classes in 
> > ovm3 module. That's bit confusing and not clear what is failing over there.
> I've
> > added -X flag and re-built. Please find the verbose build output below.
> >
> >
> --
> Daan
>



--
Daan
Mime
View raw message