cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Tutkowski <mike.tutkow...@solidfire.com>
Subject Re: Weird Eclipse Issues around com.cloud.utils
Date Fri, 04 Sep 2015 03:56:18 GMT
Also, weird warnings like commenting about lack of type safety here:

List<VolumeVO> volumes = _volumeDao.findByPoolId(storagePoolId, null);

findByPoolId here returns type List<VolumeVO>.

On Thu, Sep 3, 2015 at 9:43 PM, Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com
> wrote:

> Hi,
>
> After I recently rebased my master branch, I noticed some weird issues in
> Eclipse such as the following:
>
> http://i.imgur.com/UPFu33u.png
>
> In that image, it shows that Eclipse claims it can't find
> CloudRuntimeException's package (com.cloud.utils.exception).
>
> The weird part is that the project that contains this package is in my
> workspace (as usual).
>
> Another example is the Pair class that Eclipse says it can't find because
> it can't find a related package (com.cloud.utils).
>
> When I build from the command line, I don't encounter any errors.
>
> Does anyone know why Eclipse might be having this problem? I've completely
> re-imported all of the necessary projects and performed several refreshes
> within Eclipse, but the problems persist.
>
> Thanks!
>
> --
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud
> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>



-- 
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the cloud
<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message