cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rafael Fonseca <rsafons...@gmail.com>
Subject Re: LRO vs IXGBE 10G NIC drivers...KVM problem
Date Wed, 03 Jun 2015 23:10:15 GMT
I hadn't noticed there was a new one out :)
Although it's a new major, structure seems similar, no need to adjust sed..
give it a shot ;)

Rafael

On Thu, Jun 4, 2015 at 12:52 AM, Andrija Panic <andrija.panic@gmail.com>
wrote:

> Hi Ragael,
>
> actually I'm running 4.0.3 :)
>
> But I will check this, and let you know - there is compile flag to compile
> without LRO, which I did, but... :)
>
> Thanks, as usuall :)
>
> On 4 June 2015 at 00:22, Rafael Fonseca <rsafonseca@gmail.com> wrote:
>
> > Hi Andrija,
> >
> > I guess you're running 3.23.2.1 driver?
> > If so, try going to the source dir and run:
> >
> > sed -i -e '/#include <linux\/if_vlan.h>/a #define IXGBE_NO_LRO'
> > src/kcompat.h
> >
> > recompile & test
> > give feedback :)
> >
> > Good luck,
> > Rafael
> >
> > On Wed, Jun 3, 2015 at 11:18 PM, Andrija Panic <andrija.panic@gmail.com>
> > wrote:
> >
> > > Hi team,
> > >
> > > I'm wondering if anyone experienced similar issue with 10G intel
> > > NICs/driver/Ubuntu 14.04 stock kernel:
> > >
> > > 2 x 10G Intel NIC,--> LACP bond -->, vlans--> bridges with vlan
> interface
> > > as member...
> > > (Ixgbe driver 4.0.3, latest, from Intel website, compiled withOUT LRO
> > > support - since LRO breaks routing/bridging etc...), Ubuntu 14.04.02
> with
> > > stock kernel 3.16.0-37
> > >
> > > Still, if I dont explicitely turn off LRO via  "ethtool -K eth2/eth3
> lro
> > > off ", I can not download anything from VM, that is behind the VR... VM
> > can
> > > ping internetl through VR, but no TCP traffic works (i.e. downlaod ISO
> or
> > > similar). VR can normally download file (for whatever reason)...
> > >
> > > "ethtool -S eth2 | grep lro" should return nothing, if the driver was
> > > compiled withOUT  LRO support - and it's true in my case...although
> from
> > > "ethtool -k eth2" it shows that LRO is enabled...
> > >
> > > THx for any feedback...
> > > --
> > >
> > > Andrija Panić
> > >
> >
>
>
>
> --
>
> Andrija Panić
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message