cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vadim Kimlaychuk <Vadim.Kimlayc...@Elion.ee>
Subject RE: refresh browser - logged out from ACS ?
Date Wed, 27 May 2015 09:20:57 GMT
Is it possible to fix? It seems such a behaviour was always be like this.

Vadim.

-----Original Message-----
From: Andrija Panic [mailto:andrija.panic@gmail.com] 
Sent: Wednesday, May 27, 2015 12:17 PM
To: dev@cloudstack.apache.org
Subject: Re: refresh browser - logged out from ACS ?

openign a new windows/tab with same address/URL also break things...


On 27 May 2015 at 11:11, Stephen Turner <Stephen.Turner@citrix.com> wrote:

> Agreed, I thought it was on opening a new window (maybe a new tab 
> too?) rather than refresh. But maybe refresh broke too as a side effect.
>
> --
> Stephen Turner
>
>
> -----Original Message-----
> From: ilya [mailto:ilya.mailing.lists@gmail.com]
> Sent: 27 May 2015 04:28
> To: dev@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: refresh browser - logged out from ACS ?
>
> But it was not refresh - to best of my recollection..
>
> On 5/26/15 8:27 PM, ilya wrote:
> > I vaguely recall Rohit mentioned it was some sort of security fix 
> > that was causing this side effect due to the way sessionids were handled..
> >
> > On 5/26/15 8:15 AM, Andrija Panic wrote:
> >> Thx Rafael, as usuall :)
> >>
> >> I remember there was some thread on this topic, but cant really 
> >> find it...
> >>
> >> On 26 May 2015 at 17:14, Rafael Fonseca <rsafonseca@gmail.com> wrote:
> >>
> >>> Hi Andrija,
> >>>
> >>> I noticed the same is also happening on the 4.6.0-SNAPSHOT .. it's 
> >>> a bit annoying.
> >>>
> >>> I'll have a closer look later today if i can find the time for it 
> >>> :)
> >>>
> >>>
> >>> On Tue, May 26, 2015 at 4:11 PM, Andrija Panic 
> >>> <andrija.panic@gmail.com>
> >>> wrote:
> >>>
> >>>> Hi guys,
> >>>>
> >>>> just wondering - when I refresh browser/UI I get logged out of 
> >>>> ACS
> >>>> -
> >>> 4.4.3
> >>>> (testing with 4.5.1 in few minutes...).
> >>>>
> >>>> I remember there was some thread on this, but can't really find 
> >>>> it
> >>> anywhere
> >>>> This behaviour is not present in 4.3 and prior AFAIK.
> >>>>
> >>>> Any tips ?
> >>>> --
> >>>>
> >>>> Andrija Panić
> >>>>
> >>
> >>
> >
>
>


-- 

Andrija Panić
Mime
View raw message