cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrija Panic <andrija.pa...@gmail.com>
Subject Re: refresh browser - logged out from ACS ?
Date Wed, 27 May 2015 09:24:21 GMT
its not the case with i.e. 4.3.2...its is the case with 4.4.3 and 4.5.1 at
the moment...

On 27 May 2015 at 11:20, Vadim Kimlaychuk <Vadim.Kimlaychuk@elion.ee> wrote:

> Is it possible to fix? It seems such a behaviour was always be like this.
>
> Vadim.
>
> -----Original Message-----
> From: Andrija Panic [mailto:andrija.panic@gmail.com]
> Sent: Wednesday, May 27, 2015 12:17 PM
> To: dev@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: refresh browser - logged out from ACS ?
>
> openign a new windows/tab with same address/URL also break things...
>
>
> On 27 May 2015 at 11:11, Stephen Turner <Stephen.Turner@citrix.com> wrote:
>
> > Agreed, I thought it was on opening a new window (maybe a new tab
> > too?) rather than refresh. But maybe refresh broke too as a side effect.
> >
> > --
> > Stephen Turner
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: ilya [mailto:ilya.mailing.lists@gmail.com]
> > Sent: 27 May 2015 04:28
> > To: dev@cloudstack.apache.org
> > Subject: Re: refresh browser - logged out from ACS ?
> >
> > But it was not refresh - to best of my recollection..
> >
> > On 5/26/15 8:27 PM, ilya wrote:
> > > I vaguely recall Rohit mentioned it was some sort of security fix
> > > that was causing this side effect due to the way sessionids were
> handled..
> > >
> > > On 5/26/15 8:15 AM, Andrija Panic wrote:
> > >> Thx Rafael, as usuall :)
> > >>
> > >> I remember there was some thread on this topic, but cant really
> > >> find it...
> > >>
> > >> On 26 May 2015 at 17:14, Rafael Fonseca <rsafonseca@gmail.com> wrote:
> > >>
> > >>> Hi Andrija,
> > >>>
> > >>> I noticed the same is also happening on the 4.6.0-SNAPSHOT .. it's
> > >>> a bit annoying.
> > >>>
> > >>> I'll have a closer look later today if i can find the time for it
> > >>> :)
> > >>>
> > >>>
> > >>> On Tue, May 26, 2015 at 4:11 PM, Andrija Panic
> > >>> <andrija.panic@gmail.com>
> > >>> wrote:
> > >>>
> > >>>> Hi guys,
> > >>>>
> > >>>> just wondering - when I refresh browser/UI I get logged out of
> > >>>> ACS
> > >>>> -
> > >>> 4.4.3
> > >>>> (testing with 4.5.1 in few minutes...).
> > >>>>
> > >>>> I remember there was some thread on this, but can't really find
> > >>>> it
> > >>> anywhere
> > >>>> This behaviour is not present in 4.3 and prior AFAIK.
> > >>>>
> > >>>> Any tips ?
> > >>>> --
> > >>>>
> > >>>> Andrija Panić
> > >>>>
> > >>
> > >>
> > >
> >
> >
>
>
> --
>
> Andrija Panić
>



-- 

Andrija Panić

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message