cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Srikanteswararao Talluri <srikanteswararao.tall...@citrix.com>
Subject Re: simulator failing runs in j.b.a.c.o
Date Mon, 20 Apr 2015 04:55:52 GMT
Downgraded jenkins s3 plugin. Master systemvm build is also successful.



On 19/04/15 10:37 pm, "Srikanteswararao Talluri"
<srikanteswararao.talluri@citrix.com> wrote:

>
>Master systemvms were built successfully, however, jenkins job fails to
>push the artifacts to S3.
>This could be due to a bug in jenkins s3 plugin which is still in open
>state : 
>https://issues.jenkins-ci.org/browse/JENKINS-27660
>
>
>We might need to downgrade jenkins s3 plugin for time being. (downgrade to
>v0.6) 
>
>Hugo??
>
>~Talluri
>
>On 19/04/15 4:27 pm, "Daan Hoogland" <daan.hoogland@gmail.com> wrote:
>
>>great, all master builds succeed now, only systemvm is unstable. let's
>>not slack anymore people. Good work Tulari.
>>
>>Any volunteers? some builds in other groups are still a problem.
>>
>>On Sun, Apr 19, 2015 at 12:02 PM, Srikanteswararao Talluri
>><srikanteswararao.talluri@citrix.com> wrote:
>>> Multi python version issue on slave. Fixed  it too Dan.
>>>
>>> On 19/04/15 2:06 pm, "Daan Hoogland" <daan.hoogland@gmail.com> wrote:
>>>
>>>>Thanks Talluri,
>>>>
>>>>I see the test now passes somewhat further it is not successful yet.
>>>>the jenkins user cannot access the module urandom. Not sure if this
>>>>should be fixed in the build job or on the slave.
>>>>
>>>>On Sun, Apr 19, 2015 at 8:22 AM, Srikanteswararao Talluri
>>>><srikanteswararao.talluri@citrix.com> wrote:
>>>>> Simulator jobs have been failing for a while due to
>>>>>incompatible/missing python nose plugins. I fixed the jenkins slave
>>>>>and
>>>>>the jobs to update the marvin for each build.
>>>>> 
>>>>>http://jenkins.buildacloud.org/view/simulator/job/simulator-singlerun/
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> ~Talluri
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>--
>>>>Daan
>>>
>>
>>
>>
>>-- 
>>Daan
>


Mime
View raw message