cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus <shadow...@gmail.com>
Subject Re: [4.6] Trouble with virtual router
Date Thu, 30 Apr 2015 07:04:20 GMT
So it could be a systemvm template change, perhaps?

On Wed, Apr 29, 2015 at 11:13 PM, Mike Tutkowski
<mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
> I logged into the VR, noticed the IP addresses weren't showing up as
> expected when I ran ifconfig, then I restarted networking services, which
> set the IP addresses up properly.
>
> On Thu, Apr 30, 2015 at 12:08 AM, Marcus <shadowsor@gmail.com> wrote:
>
>> Logged into the router?
>>
>>
>> On Wed, Apr 29, 2015 at 10:58 PM, Mike Tutkowski
>> <mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>> > Well, I seem to be able to reproduce this every time I start up the VR in
>> > my environment.
>> >
>> > I'm not sure, though, if this is only my environment or if other people
>> who
>> > are making brand new CS clouds with 4.6 also see this issue.
>> >
>> > On Wed, Apr 29, 2015 at 11:50 PM, Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com
>> >
>> > wrote:
>> >
>> >> Op do 30 apr. 2015 om 07:26 schreef Mike Tutkowski <
>> >> mike.tutkowski@solidfire.com>:
>> >> ...
>> >>
>> >>
>> >> > Should I open a ticket for this?
>> >> >
>> >> if you can reproduce, please.
>> >>
>> >
>> >
>> >
>> > --
>> > *Mike Tutkowski*
>> > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> > e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> > o: 303.746.7302
>> > Advancing the way the world uses the cloud
>> > <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
>>
>
>
>
> --
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud
> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*

Mime
View raw message