cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rajani Karuturi <raj...@apache.org>
Subject Re: Compile CloudStack 4.4.2
Date Mon, 09 Mar 2015 11:38:24 GMT
The pom filename in the libvirt repo isnt following the correct
convention[1]. It should be libvirt-0.5.1.pom. I will report this to
libvirt-java. (damn, I couldnt even clone their repo - No route to host)

My maven version is Apache Maven 3.2.3. It isnt complaining may be because
its already installed. (not sure if they changed this recently)

posted a question in SO on the filename format for pom in remote
repositories[2]

[1] http://maven.apache.org/pom.html
[2] http://stackoverflow.com/q/28936661/201514



~Rajani

On Mon, Mar 9, 2015 at 2:26 PM, Star Guo <starg@ceph.me> wrote:

> Thanks, I run as bellow:
>
> " mvn install:install-file -Dfile=libvirt-0.5.1.jar
> -DpomFile=libvirt-0.5.1.pom.xml -DgroupId=org.libvirt -DartifactId=libvirt
> -Dversion=0.5.1 -Dpackaging=jar -DgeneratePom=true"
>
> And Compile is OK. My Maven version is " Apache Maven 3.0.5" .
>
> Best Regards,
> Star Guo
>
> -----邮件原件-----
> 发件人: Rajani Karuturi [mailto:rajani@apache.org]
> 发送时间: 2015年3月9日 14:42
> 收件人: dev@cloudstack.apache.org
> 主题: Re: Compile CloudStack 4.4.2
>
> can you manually download the jar and pom, install to mvn repo and try?
>
> mvn install:install-file -Dfile=jar/location/libvirt-0.5.1.jar
> -DpomFile=pom/location/pom.xml -DgroupId=org.libvirt -DartifactId=libvirt
> -Dversion=0.5.1 -Dpackaging=jar -DgeneratePom=true
>
>
>
> http://maven.apache.org/plugins/maven-install-plugin/examples/specific-local-repo.html
>
>
> ~Rajani
>
> On Mon, Mar 9, 2015 at 10:21 AM, Star Guo <starg@ceph.me> wrote:
>
> > Hi, Laszlo,
> >
> > Thanks for your reply. However, follow this commit, I even not solve
> > this issue.
> > "
> > [INFO]
> > [INFO] --- maven-jar-plugin:2.4:jar (default-jar) @
> > cloud-plugin-hypervisor-xen --- [INFO] Building jar:
> > /root/test/gci-cloud-apple-2015-03-06/plugins/hypervisors/xen/target/c
> > loud-plugin-hypervisor-xen-4.4.3-SNAPSHOT.jar
> > [INFO]
> > [INFO] --- maven-site-plugin:3.3:attach-descriptor (attach-descriptor)
> > @ cloud-plugin-hypervisor-xen --- [INFO] [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > -- [INFO] Building Apache CloudStack Plugin - Hypervisor KVM
> > 4.4.3-SNAPSHOT [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > --
> > Downloading:
> > http://ceph.com/maven/org/libvirt/libvirt/0.5.1/libvirt-0.5.1.pom
> > "
> > Also hungs.
> >
> > Best Regards,
> > Star Guo
> >
> > -----邮件原件-----
> > 发件人: Laszlo Hornyak [mailto:laszlo.hornyak@gmail.com]
> > 发送时间: 2015年3月7日 0:50
> > 收件人: dev@cloudstack.apache.org
> > 主题: Re: Compile CloudStack 4.4.2
> >
> > Star Guo, could you check if this solves your problem?
> > https://github.com/apache/cloudstack/pull/100
> >
> > Thank you,
> > Laszlo
> >
> > On Fri, Mar 6, 2015 at 6:56 AM, Star Guo <starg@ceph.me> wrote:
> >
> > > Hi,
> > >
> > > When I compile CloudStack 4.4.2 on CentOS 6.6 x86_64, and the log
> > > show as below and waiting for long time:
> > >
> > > ####################################################################
> > > ##
> > > #####
> > > [INFO]
> > > [INFO] --- maven-jar-plugin:2.5:jar (default-jar) @
> > > cloud-plugin-hypervisor-xenserver --- [INFO] Building jar:
> > >
> > > /root/.hudson/jobs/cloudstack-master/workspace/plugins/hypervisors/x
> > > en server
> > > /target/cloud-plugin-hypervisor-xenserver-4.6.0-SNAPSHOT.jar
> > > [INFO]
> > > [INFO] --- maven-site-plugin:3.3:attach-descriptor
> > > (attach-descriptor) @ cloud-plugin-hypervisor-xenserver --- [INFO]
> > >
> > > [INFO]
> > > --------------------------------------------------------------------
> > > --
> > > -- [INFO] Building Apache CloudStack Plugin - Hypervisor KVM
> > > 4.6.0-SNAPSHOT [INFO]
> > > --------------------------------------------------------------------
> > > --
> > > --
> > > Downloading:
> > > http://libvirt.org/maven2/joda-time/joda-time/maven-metadata.xml
> > > Mar 06, 2015 1:47:47 PM
> > >
> > > org.apache.maven.wagon.providers.http.httpclient.impl.client.Default
> > > Re
> > > questD
> > > irector tryExecute
> > > INFO: I/O exception (java.net.SocketException) caught when
> > > processing
> > > request: Connection reset
> > > Mar 06, 2015 1:47:47 PM
> > >
> > > org.apache.maven.wagon.providers.http.httpclient.impl.client.Default
> > > Re
> > > questD
> > > irector tryExecute
> > > INFO: Retrying request
> > >
> > > Downloading:
> > > http://libvirt.org/maven2/org/libvirt/libvirt/0.5.1/libvirt-0.5.1.po
> > > m
> > >
> > > Downloading:
> > > http://ceph.com/maven/org/libvirt/libvirt/0.5.1/libvirt-0.5.1.pom
> > >
> > > ####################################################################
> > > ##
> > > #####
> > >
> > > I find
> > > http://libvirt.org/maven2/org/libvirt/libvirt/0.5.1/libvirt-0.5.1.po
> > > m is not found, and
> > > http://libvirt.org/maven2/org/libvirt/libvirt/0.5.1/
> > > is OK.
> > > And
> > > http://ceph.com/maven/org/libvirt/libvirt/0.5.1/libvirt-0.5.1.pom
> > > is not found.
> > >
> > > How to fix this problem ? Thanks.
> > >
> > > Best Regards
> > > Star Guo
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> > --
> >
> > EOF
> >
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message