cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephen Turner <Stephen.Tur...@citrix.com>
Subject RE: [QUESTION] Integration Port
Date Thu, 08 Jan 2015 18:59:26 GMT
Min or Prachi might have some information on this.

-- 
Stephen Turner


-----Original Message-----
From: Mike Tutkowski [mailto:mike.tutkowski@solidfire.com] 
Sent: 08 January 2015 18:54
To: dev@cloudstack.apache.org
Cc: Vania Xu
Subject: [QUESTION] Integration Port

Hi,

I noticed with 4.6 that if I run this command that I get back no volumes:

http://secure-web.cisco.com/1QFfmjJfPvcx0_-c2Ry2iMJZQHE8ZkZPxYagenr8okTkT5LN35jPMNLSWMSlsNcpCbKakeL3n1SGr7NrB7VJxPXkckQnj0c24Zd_MnZqiMf3_1tD3X7XYBhh_VGLPrN0ofZwPxQTqU2vmBVRqCsrf84l-rrCA6DmVrECQk23mZak/http%3A%2F%2F192.168.129.88%3A8096%2Fapi%3Fcommand%3DlistVolumes

This seemed odd (since I have user-facing volumes) and I tracked it down to one parameter:

listAll

It appears when using the integration port that listAll is null by default, which (in this
case) is interpreted the same as false.

That being the case, to retrieve volumes via the integration port, I had to run the following
instead:

http://secure-web.cisco.com/1P_Ssx1LBDJxkhmdc3ZiFePzQhF3rlwXuG8usVFV6agN8RdL72LxFKeEJW-j4u6ClGUjI8ROYXCau2Y3QkOfvjL4scB4yquuafmB5Bsa9y1JYhNldfPOrVaS6fNTheWms0pyrvZtQwAR7X8XCxErN53BBLWnYN80wiIpTfSJF7_0/http%3A%2F%2F192.168.129.88%3A8096%2Fapi%3Fcommand%3DlistVolumes%26listAll%3Dtrue

This seems like it might be a recent change. Does anyone know if this is on purpose? The problem
is that my tests in Marvin fail now because no volumes come back when they're expected.

Thanks!

--
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the cloud
<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*
Mime
View raw message