cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ilya musayev <ilya.mailing.li...@gmail.com>
Subject Re: [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-7907) UI heavily broken
Date Fri, 23 Jan 2015 21:29:27 GMT
Ok.. so I believe I figured out whats happening. This problem has been 
causing issues for me for 2 years.

I was using safari pointed against CloudStack 4.3.1 env and noticed a 
trend where my create vm would not work time to time. I initiated 
"firebug" and went thru the deployment wizard once more, this time i 
noticed the error:

"GET 
/client/api?command=deployVirtualMachine&response=...layname=kvm03&name=kvm03&group=kvm&_=1422045760139

505 HTTP Version not supported    127m"

Then i did some googling and it brought me to this page, which 
summarizes an issue with Tomcat 6.0.37 and 7.0.37. Versions in between 
or lower maybe affected.

https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=54947

Next is to try this out on version of tomcat that have this patched. 
What tomcat versions newer than 6.0.37 can be used?


Regards
ilya

PS: Interesting observation, but Chrome would not show this error in 
"debug mode". So for now, i'm sticking to Safari with Firebug for 
debugging :)

On 12/17/14 5:55 PM, ilya musayev (JIRA) wrote:
>      [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14250989#comment-14250989
]
>
> ilya musayev commented on CLOUDSTACK-7907:
> ------------------------------------------
>
> Alex and Andrija
>
> Besides management-server.log file, there should also be an api log file, can you see
your call there?
>
> The management server log file should also log this api request, would it be possible
to include the log file and 200 lines above and 200 below the api call?
>
> Regards
> ilya
>
>> UI heavily broken
>> -----------------
>>
>>                  Key: CLOUDSTACK-7907
>>                  URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907
>>              Project: CloudStack
>>           Issue Type: Bug
>>       Security Level: Public(Anyone can view this level - this is the default.)
>>           Components: API
>>     Affects Versions: 4.3.0, 4.4.1
>>          Environment: not relevant
>>             Reporter: Andrija Panic
>>             Priority: Critical
>>
>> (A serious one, that we encounter pretty often):
>> Issue: I start new VM deloyment wizard, choose template etc.... at the end when I
click the finish, when the job should be sent to MGMT server - simply nothing happens - so
ajax does't get executed at all, no litle circle spinning etc - no logs in mgmt server, simply
ajax doesn't get executed...Same behaviour sometimes happen when I click on "Configure" on
the VPC.
>> I confirmed behaviour in acs 4.3.0 and I'm still checking in 4.4.1, but I doubt anything
has changed
>> OR
>> 2)
>> (not a big issue, however very annoying):
>> I filter instances by some account/domain, then click on some instance (view it's
properties or whatever), than in the breadcrumb I click back on "instances", and instead of
being show the page with all the filtered instances, I get back to the home page of ACS...
>> So it doesn't really happens always, but randomly, with different browsers, clearing
all cache etc...
>> The issue here is that nothing get's logged to MGMT log at all...
>
>
> --
> This message was sent by Atlassian JIRA
> (v6.3.4#6332)


Mime
View raw message