cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian Duffy <...@ianduffy.ie>
Subject Re: [ACS44]release 4.4.2 release candidate RC20141121T0341 (#2)
Date Tue, 25 Nov 2014 12:06:19 GMT
Repeated the whole process again, looks to be going OK this time round.

On 25 November 2014 at 10:21, Ian Duffy <ian@ianduffy.ie> wrote:

> Hi Daan,
>
> It was the importing of a standard template added via the UI. I will
> re-try again today to ensure it wasn't a networking fault (unlikely) but
> the messages about the host disconnecting randomly does have me concerned.
>
> I was using the system vm template from jenkins.
> http://jenkins.buildacloud.org/view/4.4/job/cloudstack-4.4-systemvm64/lastSuccessfulBuild/artifact/tools/appliance/dist/systemvm64template-4.4-2014-11-24-xen.vhd.bz2
>
> On 25 November 2014 at 10:11, Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com>
> wrote:
>
>> Thanks Lucian, I am not sure what Ians failing scenario is? It might
>> be the download process that is failing and it might be the starting.
>>
>> On Tue, Nov 25, 2014 at 11:05 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
>> > I'll upgrade my test setup (4.4.1) today and get back to you.
>> >
>> > Do I need a new systemvm or can I just leave the old one from 4.4.1 in
>> place?
>> >
>> > --
>> > Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>> >
>> > Nux!
>> > www.nux.ro
>> >
>> > ----- Original Message -----
>> >> From: "Daan Hoogland" <daan.hoogland@gmail.com>
>> >> To: "dev" <dev@cloudstack.apache.org>, "Ian Duffy" <ian@ianduffy.ie>
>> >> Sent: Tuesday, 25 November, 2014 09:37:36
>> >> Subject: Re: [ACS44]release 4.4.2 release candidate RC20141121T0341
>> (#2)
>> >
>> >> Anybody else seeing this?
>> >>
>> >> @Ian, please confirm this is a regression compared to 4.4.1. Ans can
>> >> you describe the scenario/is this a regular template test or a
>> >> systemvm template?
>> >>
>> >> I will not regard this a blocker without confirmation. We have enough
>> >> +1 binding but I will extend voting a bit.
>> >>
>> >> Daan
>> >>
>> >> On Mon, Nov 24, 2014 at 8:01 PM, Ian Duffy <ian@ianduffy.ie> wrote:
>> >>> +0 (Don't want to get in the way...)
>> >>>
>> >>> Tested with my standard automated virtualised cloudstack environment.
>> >>>
>> >>> Failed to import a template successfully. The template downloaded, it
>> hung
>> >>> on installing template for awhile eventually got an error of "Failed
>> post
>> >>> download script: timeout"
>> >>>
>> >>> The logs repeat the following over and over:
>> >>>
>> >>> INFO  [c.c.a.m.AgentManagerImpl] (AgentMonitor-1:ctx-0209bee9) Found
>> the
>> >>> following agents behind on ping: [1]
>> >>> INFO  [c.c.a.m.AgentManagerImpl] (AgentTaskPool-12:ctx-c5084767)
>> >>> Investigating why host 1 has disconnected with event PingTimeout
>> >>> INFO  [c.c.a.m.AgentManagerImpl] (AgentTaskPool-12:ctx-c5084767) The
>> state
>> >>> determined is Up
>> >>> INFO  [c.c.a.m.AgentManagerImpl] (AgentTaskPool-12:ctx-c5084767)
>> Agent is
>> >>> determined to be up and running
>> >>> WARN  [c.c.a.m.DirectAgentAttache]
>> (DirectAgentCronJob-15:ctx-b3fbf6da)
>> >>> Unable to get current status on 1(localhost.localdomain)
>> >>>
>> >>> I don't appear to have any network issues with the hypervisor from the
>> >>> management server. The system vms booted up just fine and look
>> healthy.
>> >>>
>> >>> The API params for configuring xenserver advanced networking tags are
>> still
>> >>> different thus breaking marvin.
>>
>> --
>> Daan
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message