cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Wido den Hollander <w...@widodh.nl>
Subject Re: failed 430-440 upgrade: Unable to start instance due to Unable to get answer that is of class com.cloud.agent.api.StartAnswer
Date Mon, 20 Oct 2014 22:29:04 GMT


On 10/21/2014 12:25 AM, Nux! wrote:
> Hi guys,
> 
> I've followed the 4.3.x to 4.4.0 upgrade instruction to the letter and it has worked,
except the last step which failed to restart my system VMs. Now I'm on 4.4.0 without any system
VMs; they are stuck in a creation loop which never succeeds. Relevant management log:
> 
> Job failed due to exception Resource [Host:1] is unreachable: Host 1: Unable to start
instance due to Unable to get answer that is of class com.cloud.agent.api.StartAnswer
> http://pastebin.com/raw.php?i=k6WksLcU
> 
> And on the agent:
> 
> 2014-10-20 23:10:57,369 DEBUG [cloud.agent.Agent] (agentRequest-Handler-5:null) Processing
command: com.cloud.agent.api.StopCommand
> 2014-10-20 23:10:57,371 DEBUG [kvm.resource.LibvirtConnection] (agentRequest-Handler-5:null)
can't find connection: KVM, for vm: v-439-VM, continue
> 2014-10-20 23:10:57,372 DEBUG [kvm.resource.LibvirtConnection] (agentRequest-Handler-5:null)
can't find connection: LXC, for vm: v-439-VM, continue
> 2014-10-20 23:10:57,372 DEBUG [kvm.resource.LibvirtConnection] (agentRequest-Handler-5:null)
can't find which hypervisor the vm used , then use the default hypervisor
> 2014-10-20 23:10:57,374 DEBUG [kvm.resource.LibvirtComputingResource] (agentRequest-Handler-5:null)
Failed to get dom xml: org.libvirt.LibvirtException: Domain not found: no domain with matching
name 'v-439-VM'
> 2014-10-20 23:10:57,375 DEBUG [kvm.resource.LibvirtComputingResource] (agentRequest-Handler-5:null)
Failed to get dom xml: org.libvirt.LibvirtException: Domain not found: no domain with matching
name 'v-439-VM'
> 2014-10-20 23:10:57,377 DEBUG [kvm.resource.LibvirtComputingResource] (agentRequest-Handler-5:null)
Failed to get dom xml: org.libvirt.LibvirtException: Domain not found: no domain with matching
name 'v-439-VM'
> 
> And this goes on and on.
> 
> Any ideas?
> 

Is all the logging on DEBUG on the Agent? there has to be more
information in the logfile telling you what is going on exactly.

Wido

> Lucian
> 
> 
> --
> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
> 
> Nux!
> www.nux.ro
> 

Mime
View raw message