cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian Duffy <...@ianduffy.ie>
Subject Re: [TRAVIS] - failing for pull request #18
Date Wed, 10 Sep 2014 07:05:05 GMT
Hi Wilder,

The travis stuff is experimental.

I will take a look at this for you and see if its anything to be concerned
about.

Thanks,

Ian

On 10 September 2014 07:00, Wilder Rodrigues <WRodrigues@schubergphilis.com>
wrote:

> Hi guys,
>
> Last night I sent a pull request, after rebasing and fixing some conflicts
> in VirtualNetworkApplianceManagerImpl class. Unfortunately, the 3 builds
> are not okay on Travis. For the first job, I got the following:
>
>
> Still running (30 of 30): ./tools/travis/before_script.sh
>
> Timeout (30 minutes) reached. Terminating "./tools/travis/before_script.sh"
>
> The command "travis_wait 30 ./tools/travis/before_script.sh" failed and
> exited with 1 during .
>
> The second job is a bit stranger than that because all the tests that I
> actually executed on our environment, and passed, just failed on that job:
>
> test_privategw_acl
> test_01_reset_vm_on_reboot
> test_routers
>
> Concerning the 3rd job, same story: tests that have passed are now failing:
>
> test_service_offerings
> test_vpc_vpn
>
> Stil on the 3rd job I got problems with test_volumes and test_templates.
> The test_vm_life_cycle is still failing for everybody.
>
> My test environment is the following:
>
>
> ·         XenServer (host) running in our VMWare zone (which is managed by
> CloudStack).
>
> o   MySQL
>
> o   Secondary Storage
>
> o   Local Primary Storage
>
> ·         Management Server
>
> o   Debian 7 VM (inside Virtual Box)
>
> o   Pre/Post routing to allow my Debian to get connected to the host via
> its public IPs
>
> o   SSH reverse tunnel to allow communication between the host and the
> management server (for the Agent)
>
> ·         Tests
>
> o   I create a separate project with a bunch of ACS Marving tests
>
> §  Changed storage type in my tests from "shared" to "local"
>
> §  Changed DataCenter configuration
>
> ·         IP ranges
>
> §  Changed VPCs CIDRs and Network Gatways
>
> ·         To cope with my IP ranges
>
> ·         All the tests below are passing:
>
> o   test_01_create_account
>
> o   test_01_add_vm_to_subdomain
>
> o   test_DeleteDomain
>
> o   test_forceDeleteDomain
>
> o   test_updateAdminDetails
>
> o   test_updateDomainAdminDetails
>
> o   test_updateUserDetails
>
> o   test_LoginApiDomain
>
> o   test_LoginApiUuidResponse
>
> o   test_privategw_acl
>
> o   test_01_reset_vm_on_reboot
>
> o   test_03_restart_network_cleanup
>
> o   test_05_router_basic
>
> o   test_06_router_advanced
>
> o   test_07_stop_router
>
> o   test_08_start_router
>
> o   test_09_reboot_router
>
> o   test_01_create_service_offering
>
> o   test_02_edit_service_offering
>
> o   test_03_delete_service_offering
>
> o   test_01_start_stop_router_after_addition_of_one_guest_network
>
> o   test_02_reboot_router_after_addition_of_one_guest_network
>
> o   test_04_chg_srv_off_router_after_addition_of_one_guest_network
>
> o   test_05_destroy_router_after_addition_of_one_guest_network
>
> o   test_01_stop_start_router_after_creating_vpc
>
> o   test_02_reboot_router_after_creating_vpc
>
> o   test_04_change_service_offerring_vpc
>
> o   test_05_destroy_router_after_creating_vpc
>
> o   test_vpc_remote_access_vpn
>
> o   test_vpc_site2site_vpn
>
> Unfortunately, Travis does not give much help about what is going on, it
> only says "exception". Is there anyone out there that could give some help?
>
> The pull request is: VPC and Virtual Network Managers refactor. Part of
> the VPC Redundant Router work #18
>
> Thanks in advance.
>
> Cheers,
> Wilder
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message