cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastien Goasguen <run...@gmail.com>
Subject Re: Trying to build 4.3
Date Sun, 07 Sep 2014 18:51:22 GMT

On Sep 7, 2014, at 1:52 PM, Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:

> Hi,
> 
> When I try to build 4.3, I get errors like "copyAsync2" doesn't exist in
> the VDI class.
> 
> I expect this is because the build is using the standard XAPI JAR that we
> switched over to in 4.4 instead of the XAPI source that was included in 4.3.
> 
> Does that sound correct? If so, why doesn't the build know to use the XAPI
> source for 4.3?

Hum, I have a hunch this is the version change script that messes up the xapi jar version.
Can you check:

deps/XenServerJava/pom.xml

wondering if there should not be a -SNAPSHOT in the xapi version...

-->
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
  <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
  <parent>
    <groupId>org.apache.cloudstack</groupId>
    <artifactId>cloudstack</artifactId>
    <version>4.3.1</version>
    <relativePath>../../pom.xml</relativePath>
  </parent>
  <artifactId>xapi</artifactId>
  <version>5.6.100-1</version>
  <name>Apache XenSource XAPI</name>
  <description>XenSource XAPI Java Bindings</description>

> 
> Thanks!
> 
> -- 
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud
> <http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>*™*


Mime
View raw message