cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik Weber <terbol...@gmail.com>
Subject Re: Building of Hyper-V Agent seems broken in 4.4 branch
Date Fri, 01 Aug 2014 10:49:36 GMT
Thanks all :-)

-- 
Erik


On Fri, Aug 1, 2014 at 12:40 PM, Devdeep Singh <devdeep.singh@citrix.com>
wrote:

> Applied the patch to 4.4 branch and pushed. Thanks Anshul.
>
> Regards,
> Devdeep
>
> > -----Original Message-----
> > From: Daan Hoogland [mailto:daan.hoogland@gmail.com]
> > Sent: Friday, August 1, 2014 2:13 PM
> > To: dev
> > Subject: Re: Building of Hyper-V Agent seems broken in 4.4 branch
> >
> > Anshul, go ahead.
> >
> > On Fri, Aug 1, 2014 at 7:24 AM, Anshul Gangwar <
> anshul.gangwar@citrix.com>
> > wrote:
> > > I have created the patch https://reviews.apache.org/r/24174/ to fix
> the
> > issue.
> > > Is it ok to go ahead and commit it into 4.4 branch?
> > >
> > > Regards,
> > > Anshul
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Anshul Gangwar [mailto:anshul.gangwar@citrix.com]
> > > Sent: Friday, August 01, 2014 10:22 AM
> > > To: dev@cloudstack.apache.org
> > > Subject: RE: Building of Hyper-V Agent seems broken in 4.4 branch
> > >
> > > The commits are not applied in correct order.
> > >
> > > This commit 8fb89cdc8e2dff60d49fecd3e51a9bf997061035 is applied after
> > ef0cec938165fdf3531f92dc8f4c2930ff95fa5e. The later commit has resolve
> > conflicts in cherry-picking. It was not resolved correctly which
> introduces this
> > build failure.
> > >
> > > Regards,
> > > Anshul
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Devdeep Singh [mailto:devdeep.singh@citrix.com]
> > > Sent: Friday, August 01, 2014 10:01 AM
> > > To: dev@cloudstack.apache.org
> > > Subject: RE: Building of Hyper-V Agent seems broken in 4.4 branch
> > >
> > > Taking a look at it. Maybe a cherry-pick from 4.4-forward to 4.4 was
> missed.
> > >
> > > Regards,
> > > Devdeep
> > >
> > >> -----Original Message-----
> > >> From: Erik Weber [mailto:terbolous@gmail.com]
> > >> Sent: Thursday, July 31, 2014 9:18 PM
> > >> To: dev
> > >> Subject: Building of Hyper-V Agent seems broken in 4.4 branch
> > >>
> > >> 4.4.0 tag is working correctly, as is master branch.
> > >>
> > >> Any fix or advice appreciated.
> > >>
> > >>
> > >> Erik
> > >>
> > >> ---------- compile output ------------
> > >>
> > >>                      Target CoreCompile:
> > >>                                 Tool
> > >> C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\bin\mcs.bat
> > >> execution started with arguments: /noconfig /debug:full /debug+
> > >> /optimize- /out:obj\Debug\HypervResource.dll CloudStackTypes.cs
> > >> IWmiCallsV2.cs WmiCallsV2.cs Properties\AssemblyInfo.cs
> > >> HypervResourceController.cs Utils.cs /target:library
> > /define:"DEBUG;TRACE"
> > >> /reference:..\packages\AWSSDK.1.5.23.0\lib\AWSSDK.dll
> > >> /reference:..\packages\DotNetZip.1.9.1.8\lib\net20\Ionic.Zip.dll
> > >> /reference:..\packages\log4net.2.0.0\lib\net40-full\log4net.dll
> > >>
> > /reference:..\packages\Newtonsoft.Json.4.5.11\lib\net40\Newtonsoft.Json.
> > >> dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Confi
> > >> g
> > >> ura
> > >> tion.dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Manag
> > >> e
> > >> m
> > >> ent.dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >>
> > frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Net.Http.
> > >> dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Web.d
> > >> l
> > >> l
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Web.H
> > >> t
> > >> tp
> > >> .dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >>
> > frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Xml.Linq.
> > >> dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Data.
> > >> D
> > >> ata
> > >> SetExtensions.dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >>
> >
> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\Microsoft.CSharp.
> > >> dll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Data.
> > >> d
> > >> ll
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Xml.d
> > >> l
> > >> l
> > >> /reference:C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.5\..\xbuild-
> > >> frameworks\.NETFramework\v4.5\RedistList\..\..\..\..\4.5\System.Core.
> > >> d
> > >> ll
> > >>
> > /reference:C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\Ser
> > >> v e rResource\WmiWrappers\bin\Debug\\WmiWrappers.dll
> > >> /warn:4
> > >> WmiCallsV2.cs(336,27): error CS0117: `HypervResource.Utils' does not
> > >> contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> WmiCallsV2.cs(2448,69): error CS0103: The name `jobObj' does not
> > >> exist in the current context
> > >> HypervResourceController.cs(239,31): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> HypervResourceController.cs(250,35): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> HypervResourceController.cs(992,27): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> HypervResourceController.cs(1284,31): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> HypervResourceController.cs(1560,39): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >> HypervResourceController.cs(1567,35): error CS0117:
> > `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>                                 Utils.cs(32,18): (Location of the
> > >> symbol related to previous
> > >> error)
> > >>                         Task "Csc" execution -- FAILED
> > >>                         Done building target "CoreCompile" in project
> > >>
> > "C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResourc
> > >> e
> > >> \
> > >> HypervResource\HypervResource.csproj".--
> > >> FAILED
> > >>                 Done building project
> > >>
> > "C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResourc
> > >> e
> > >> \
> > >> HypervResource\HypervResource.csproj".--
> > >> FAILED
> > >>         Task "MSBuild" execution -- FAILED
> > >>         Done building target "Build" in project
> > >>
> > "C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResourc
> > >> e
> > >> \
> > >> ServerResource.sln".--
> > >> FAILED
> > >> Done building project
> > >>
> > "C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResourc
> > >> e
> > >> \
> > >> ServerResource.sln".--
> > >> FAILED
> > >>
> > >> Build FAILED.
> > >> Errors:
> > >>
> > >>
> > C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResource
> > >> \
> > >> ServerResource.sln
> > >> (default targets) ->
> > >> (Build target) ->
> > >>
> > C:\source\cloudstack\plugins\hypervisors\hyperv\DotNet\ServerResource
> > >> \
> > >> HypervResource\HypervResource.csproj
> > >> (default targets) ->
> > >> C:\PROGRA~2\MONO-3~1.3\lib\mono\4.0\Microsoft.CSharp.targets
> > >> (CoreCompile
> > >> target) ->
> > >>
> > >>         WmiCallsV2.cs(336,27): error CS0117: `HypervResource.Utils'
> > >> does not contain a definition for `ConnectToRemote'
> > >>         WmiCallsV2.cs(2448,69): error CS0103: The name `jobObj' does
> > >> not exist in the current context
> > >>         HypervResourceController.cs(239,31): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>         HypervResourceController.cs(250,35): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>         HypervResourceController.cs(992,27): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>         HypervResourceController.cs(1284,31): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>         HypervResourceController.cs(1560,39): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>         HypervResourceController.cs(1567,35): error CS0117:
> > >> `HypervResource.Utils' does not contain a definition for
> > `ConnectToRemote'
> > >>
> > >>          0 Warning(s)
> > >>          8 Error(s)
> > >>
> > >> Time Elapsed 00:00:07.6640000
> >
> >
> >
> > --
> > Daan
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message