cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nux! <...@li.nux.ro>
Subject Re: CloudStack UI - very slow or never loads content in large env
Date Wed, 20 Aug 2014 16:46:35 GMT
I have found the UI got more responsive after I did this:
http://theresnomon.co/2014/improving-cloudstack-ui-performance/

I don't have that many instances though.

HTH

--
Sent from the Delta quadrant using Borg technology!

Nux!
www.nux.ro


----- Original Message -----
> From: "ilya musayev" <ilya.mailing.lists@gmail.com>
> To: dev@cloudstack.apache.org
> Sent: Wednesday, 20 August, 2014 8:49:14 AM
> Subject: CloudStack UI - very slow or never loads content in large env
> 
> I have an issue with 4.3.0.1 when i login as admin user.
> 
> CloudStack UI does not display the object unless i click around multiple
> times on different sections. This is evident in environment with greater
> than 500+ VMs.
> 
> Example: You login and press on Instances - that may or may not load on
> the first attempt. You press elsewhere and press Instances again, then
> the page loads. You pick the VM, press on it - it may or may not show
> the content unless i click around elsewhere. Sometimes i can do 2 - 3
> click drill down on the 4th, it wont load the content completely.
> 
> I've checked apiserver.log and i do see that api calls go thru. If i use
> cloudmonkey, i get the response rather quick, so it appears to be UI
> related only.
> 
> I've tried different browsers, the issue affects all browsers.
> 
> Any idea on how to troubleshoot this issue? i've given tomcat plenty of
> heap, but it did not help.
> 
> Thanks,
> ilya
> 

Mime
View raw message