cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ilya musayev <ilya.mailing.li...@gmail.com>
Subject Re: DevCloud installation
Date Fri, 06 Jun 2014 20:21:46 GMT
I'd boot it into single user mode and reset the password.

On 6/5/14, 6:04 PM, Mike Tutkowski wrote:
> Hey Edison,
>
> Seif is using a copy of DevCloud named devcloud2.ova (908,991,488 bytes).
> It was downloaded back in August of last year.
>
> I don't use DevCloud much these days as I build this all myself using
> XenServer, ESX, and/or KVM (as the need dictates), but for Seif's GSoC
> project I thought it might be easier for him to use DevCloud, so I uploaded
> the OVA I have to a Google Drive folder of his.
>
> This DevCloud OVA works just fine for me. I am able to log in, but Seif is
> not.
>
> Thanks!
> Mike
>
>
> On Thu, Jun 5, 2014 at 6:06 PM, Edison Su <Edison.su@citrix.com> wrote:
>
>> Which devcloud ova are you using?
>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Seif Eddine Jemli [mailto:seifeddinejemli@gmail.com]
>>> Sent: Thursday, June 05, 2014 1:39 PM
>>> To: dev@cloudstack.apache.org
>>> Subject: DevCloud installation
>>>
>>> Hi all,
>>>
>>> I am trying to install "DevCloud". I donwloaded the OVA, imported it to
>>> VirtualBox then started the VM up. It asked me to login. I used the
>> login =
>>> root and thr Password= password It strangely refuses to accept this
>>> combination.
>>> What can be the problem ? (I am on Ubuntu 13.04).
>>> thanks
>
>


Mime
View raw message