cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prachi Damle <Prachi.Da...@citrix.com>
Subject RE: [ACS4.4] Error while deploying VM (network related?)
Date Tue, 22 Apr 2014 22:36:50 GMT
Mike,

I think I know what's going on with basic zone shared network, I will add a fix for this and
let you know, you can check out if that solves your issue.

Thanks,
Prachi

-----Original Message-----
From: Mike Tutkowski [mailto:mike.tutkowski@solidfire.com] 
Sent: Tuesday, April 22, 2014 11:36 AM
To: dev@cloudstack.apache.org
Subject: Re: [ACS4.4] Error while deploying VM (network related?)

Sure, np

Let me retrieve that and get back to you.


On Tue, Apr 22, 2014 at 10:17 AM, Prachi Damle <Prachi.Damle@citrix.com>wrote:

> Thanks Mike. Will you be able to share your management server logs and 
> db dump so  that I can quickly analyse it?
>
> Prachi
>
> > On Apr 22, 2014, at 7:25 AM, "Mike Tutkowski" <
> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
> >
> > Hi,
> >
> > This is in a basic zone in a cloud that was created with recent 4.4 code.
> > No upgrade involved.
> >
> > Thanks!
> > Mike
> >
> >> On Tuesday, April 22, 2014, Prachi Damle <Prachi.Damle@citrix.com>
> wrote:
> >>
> >> Hi Mike,
> >>
> >> This looks to be an error thrown by the IAM service while checking
> access
> >> to the network but this user.
> >>
> >> Few questions to track down the problem:
> >> 1) Was this network newly created on 4.4? Or did you upgrade to 4.4 
> >> and this network already existed?
> >> 2) Do you know if this is a shared network or is this network 
> >> created
> and
> >> owned by this account?
> >> 3) or, Is it a basic zone?
> >>
> >> Thanks,
> >> Prachi
> >>
> >> -----Original Message-----
> >> From: Rajesh Battala [mailto:rajesh.battala@citrix.com 
> >> <javascript:;>]
> >> Sent: Monday, April 21, 2014 10:43 PM
> >> To: dev@cloudstack.apache.org <javascript:;>
> >> Subject: RE: [ACS4.4] Error while deploying VM (network related?)
> >>
> >> Looks like the user don't have permission to use the network.
> >> Is the network created by user or by admin?
> >>
> >>
> >> Thanks
> >> Rajesh Battala
> >>
> >> -----Original Message-----
> >> From: Mike Tutkowski 
> >> [mailto:mike.tutkowski@solidfire.com<javascript:;>]
> >> Sent: Tuesday, April 22, 2014 8:14 AM
> >> To: dev@cloudstack.apache.org <javascript:;>
> >> Subject: [ACS4.4] Error while deploying VM (network related?)
> >>
> >> Hi,
> >>
> >> I created a User Account and tried to spin up a VM from it and 
> >> received the following error:
> >>
> >> http://i.imgur.com/1jfemTW.png
> >>
> >> Any thoughts on what this means? It looks network related, but I'm 
> >> not sure why that would be the case. Normally this set of steps has 
> >> not a problem.
> >>
> >> Thanks!
> >>
> >> --
> >> *Mike Tutkowski*
> >> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> >> e: mike.tutkowski@solidfire.com <javascript:;>
> >> o: 303.746.7302
> >> Advancing the way the world uses the 
> >> cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> >> *(tm)*
> >
> >
> > --
> > *Mike Tutkowski*
> > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> > e: mike.tutkowski@solidfire.com
> > o: 303.746.7302
> > Advancing the way the world uses the 
> > cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> > *(tm)*
>



--
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the
cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
*(tm)*

Mime
View raw message