cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From María Noelia Gil <marianoelia....@um.es>
Subject Re: KVM
Date Sun, 02 Mar 2014 23:40:27 GMT
When I run "CloudStack-setup-agent" shows the following:

Starting to configure your system:
Configure Apparmor ...        [OK]
Configure Network ...         [OK]
Configure Libvirt ...         
[OK]
Configure Firewall ...        
[OK]
Configure Nfs ...             [OK]
Configure cloudAgent ...      
[OK]
CloudStack Agent setup is done!

The log file displays the following. 

2014-03-03 00:32:44,320 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) Agent started
2014-03-03 00:32:44,321 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) Implementation Version
is 4.2.1
2014-03-03 00:32:44,322 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) agent.properties found
at /etc/cloudstack/agent/agent.properties
2014-03-03 00:32:44,323 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) Defaulting to using properties
file for storage
2014-03-03 00:32:44,324 INFO  [cloud.agent.AgentShell] (main:null) Defaulting to the constant
time backoff algorithm
2014-03-03 00:32:44,326 INFO  [cloud.utils.LogUtils] (main:null) log4j configuration found
at /etc/cloudstack/agent/log4j-cloud.xml
2014-03-03 00:32:44,384 INFO  [cloud.agent.Agent] (main:null) id is 0
2014-03-03 00:32:44,396 INFO  [resource.virtualnetwork.VirtualRoutingResource] (main:null)
VirtualRoutingResource _scriptDir to use: scripts/network/domr/kvm
2014-03-03 00:32:45,020 WARN  [kvm.resource.LibvirtComputingResource] (main:null) LibVirt
version 0.9.10 required for guest cpu mode, but version 0.9.8 detected, so it will be disabled
2014-03-03 00:32:45,114 INFO  [kvm.resource.LibvirtComputingResource] (main:null) No libvirt.vif.driver
specified. Defaults to BridgeVifDriver.
2014-03-03 00:32:45,145 INFO  [cloud.agent.Agent] (main:null) Agent [id = 0 : type = LibvirtComputingResource
: zone = default : pod = default : workers = 5 : host = localhost : port = 8250
2014-03-03 00:32:45,154 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null) Connecting to localhost:8250
2014-03-03 00:32:45,333 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null) SSL: Handshake done
2014-03-03 00:32:45,334 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null) Connected to localhost:8250
2014-03-03 00:32:45,662 INFO  [cloud.serializer.GsonHelper] (Agent-Handler-1:null) Default
Builder inited.
2014-03-03 00:32:45,733 INFO  [cloud.agent.Agent] (Agent-Handler-2:null) Proccess agent startup
answer, agent id = 0
2014-03-03 00:32:45,733 INFO  [cloud.agent.Agent] (Agent-Handler-2:null) Set agent id 0
2014-03-03 00:32:45,737 INFO  [cloud.agent.Agent] (AgentShutdownThread:null) Stopping the
agent: Reason = sig.kill
2014-03-03 00:32:45,738 INFO  [cloud.agent.Agent] (Agent-Handler-2:null) Startup Response
Received: agent id = 0

I do not get to fix the error.

Thanks.

El 02/03/2014, a las 00:25, Marcus <shadowsor@gmail.com> escribió:

> changing


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message