cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Phillips <mphilli7...@hotmail.com>
Subject RE: Can't login to webui
Date Wed, 19 Feb 2014 19:28:34 GMT
Mike,
   Can you tell me what OS and version you are running on your management server?

> Date: Wed, 19 Feb 2014 12:25:21 -0700
> Subject: Re: Can't login to webui
> From: mike.tutkowski@solidfire.com
> To: dev@cloudstack.apache.org
> CC: users@cloudstack.apache.org
> 
> Sorry I don't have any useful assistance to provide here, but I just wanted
> to note that I have had this happen in the past, as well, and "solved" it
> by starting over from scratch.
> 
> 
> On Tue, Feb 18, 2014 at 11:04 PM, Michael Phillips
> <mphilli7823@hotmail.com>wrote:
> 
> > something obviously went horribly wrong so I am starting over....
> >
> > > From: mphilli7823@hotmail.com
> > > To: users@cloudstack.apache.org; dev@cloudstack.apache.org
> > > Subject: RE: Can't login to webui
> > > Date: Tue, 18 Feb 2014 23:23:46 -0600
> > >
> > > So I enabled the account via mysql through the command line....however
> > the logs still say the password does not match when trying to login...
> > > err dev guys what could the pw be if not "password"?
> > >
> > >
> > >
> > > > From: mphilli7823@hotmail.com
> > > > To: users@cloudstack.apache.org; dev@cloudstack.apache.org
> > > > Subject: RE: Can't login to webui
> > > > Date: Tue, 18 Feb 2014 23:05:21 -0600
> > > >
> > > > hah...nice the logs are telling me the admin account is
> > locked\disabled. So how does it become locked on a fresh install?
> > > >
> > > > > From: mphilli7823@hotmail.com
> > > > > To: users@cloudstack.apache.org; dev@cloudstack.apache.org
> > > > > Subject: RE: Can't login to webui
> > > > > Date: Tue, 18 Feb 2014 22:56:39 -0600
> > > > >
> > > > > Looks like the admin account in the database has a hashed password
> > of 0.180873463098773
> > > > >
> > > > > > From: mphilli7823@hotmail.com
> > > > > > To: users@cloudstack.apache.org; dev@cloudstack.apache.org
> > > > > > Subject: Can't login to webui
> > > > > > Date: Tue, 18 Feb 2014 22:50:46 -0600
> > > > > >
> > > > > > I have a new install on 4.2.1 on Centos, however I can not login
> > to the UI using the default username\password combo of admin\password.
> > > > > > I have checked my 'cloud' database and its has tables etc. I
even
> > checked the user table and it looks like there is an admin user...
> > > > > > What am I missing??
> > > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
> >
> 
> 
> 
> -- 
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the
> cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> *(tm)*
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message