cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Tutkowski <mike.tutkow...@solidfire.com>
Subject Re: Anyone else having trouble starting up a VM in 4.3?
Date Mon, 20 Jan 2014 05:23:29 GMT
I have updated the ticket with a couple exceptions from my log.


On Sun, Jan 19, 2014 at 10:08 PM, Mike Tutkowski <
mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:

> Thanks!
>
> I updated the ticket to note that I have observed this in a basic zone
> (the ticket mentioned this has not been observed in a basic zone).
>
>
> On Sun, Jan 19, 2014 at 8:04 PM, Rayees Namathponnan <
> rayees.namathponnan@citrix.com> wrote:
>
>> This issue is reported with automation run
>>
>> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-5901
>>
>>
>>
>>
>> On 1/19/14 5:43 PM, "Mike Tutkowski" <mike.tutkowski@solidfire.com>
>> wrote:
>>
>> >Just as an FYI, it claims an upgrade is in progress in part of the log.
>> >Not
>> >sure why that would be.
>> >
>> >
>> >On Sun, Jan 19, 2014 at 6:42 PM, Mike Tutkowski <
>> >mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
>> >
>> >> Hi,
>> >>
>> >> Yeah, I just wanted to see first if anyone else had observed this
>> issue.
>> >>
>> >> I have re-created my environment from scratch. The SSVM and CPVM start;
>> >> however, I cannot start up a user VM.
>> >>
>> >> I have to head out for a bit, but can attach my logs when I return.
>> >>
>> >> Thanks
>> >>
>> >>
>> >> On Sun, Jan 19, 2014 at 6:30 PM, Yitao Jiang <willierjyt@gmail.com>
>> >>wrote:
>> >>
>> >>> Putting your logs here will be more helpful.
>> >>>
>> >>> Thanks,
>> >>>
>> >>> Yitao
>> >>>
>> >>>
>> >>> 2014/1/20 Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com>
>> >>>
>> >>> > Hi,
>> >>> >
>> >>> > I rebased on top of 4.3 yesterday (previous rebase on top of 4.3
was
>> >>> just a
>> >>> > few days earlier) and now I get an "Insufficient Space" exception
>> >>>when
>> >>> > trying to start up a VM.
>> >>> >
>> >>> > Anyone else having this trouble?
>> >>> >
>> >>> > I didn't dig into this too deeply, though...perhaps there was a
>> >>>schema
>> >>> > change and I'll need to re-create my environment for this to work.
I
>> >>> just
>> >>> > sort of doubted a schema change happened this late in the 4.3
>> >>>release,
>> >>> so
>> >>> > thought it might be something else.
>> >>> >
>> >>> > Thanks
>> >>> >
>> >>> > --
>> >>> > *Mike Tutkowski*
>> >>> > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> >>> > e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> >>> > o: 303.746.7302
>> >>> > Advancing the way the world uses the
>> >>> > cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
>> >>> > * *
>> >>> >
>> >>>
>> >>
>> >>
>> >>
>> >> --
>> >> *Mike Tutkowski*
>> >> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> >> e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> >> o: 303.746.7302
>> >> Advancing the way the world uses the
>> >>cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
>> >> * *
>> >>
>> >
>> >
>> >
>> >--
>> >*Mike Tutkowski*
>> >*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
>> >e: mike.tutkowski@solidfire.com
>> >o: 303.746.7302
>> >Advancing the way the world uses the
>> >cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
>> >* *
>>
>>
>
>
> --
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> *™*
>



-- 
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the
cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
*™*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message