cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Likitha Shetty <likitha.she...@citrix.com>
Subject RE: AWSAPI not working in 4.3
Date Tue, 14 Jan 2014 04:49:28 GMT
Seb, I am able to successfully use awsapi on my dev setup (4.3 latest).
Did you by any chance forget to build using the awsapi profile -> mvn clean install -P
systemvm -P awsapi -Dnoredist ?

Thanks,
Likitha

>-----Original Message-----
>From: Chandan Purushothama [mailto:Chandan.Purushothama@citrix.com]
>Sent: Tuesday, January 14, 2014 7:12 AM
>To: dev@cloudstack.apache.org; Animesh Chaturvedi
>Subject: RE: AWSAPI not working in 4.3
>
>Hello,
>
>I am able to successfully use aws api on my test setup using the latest build.
>Looks like the feature is intact since the previous release,
>
>Thank you,
>Chandan.
>
>-----Original Message-----
>From: Prachi Damle [mailto:Prachi.Damle@citrix.com]
>Sent: Monday, January 13, 2014 12:12 PM
>To: Animesh Chaturvedi; dev@cloudstack.apache.org
>Subject: RE: AWSAPI not working in 4.3
>
>There has been no code change to break anything newly; so this should be a
>build problem.
>
>If anyone familiar with maven profiles can also take a look, it might be quicker
>to find out.
>
>Prachi
>
>-----Original Message-----
>From: Animesh Chaturvedi
>Sent: Monday, January 13, 2014 11:49 AM
>To: dev@cloudstack.apache.org
>Cc: Prachi Damle
>Subject: RE: AWSAPI not working in 4.3
>
>Copying Prachi to the thread.
>
>Animesh
>
>-----Original Message-----
>From: sebgoa [mailto:runseb@gmail.com]
>Sent: Monday, January 13, 2014 7:01 AM
>To: dev@cloudstack.apache.org
>Subject: AWSAPI not working in 4.3
>
>Hi,
>
>In 4.2 we can run the awsapi with:
>mvn -Pawsapi -pl :cloud-awsapi jetty:run
>
>In the latest 4.3 branch, I can build successfully and run the mgt server, but
>while trying to run the awsapi app I get:
>
>
>[INFO] --- maven-compiler-plugin:2.5.1:testCompile (default-testCompile) @
>cloud-awsapi --- [INFO] Nothing to compile - all classes are up to date [INFO]
>[INFO] <<< maven-jetty-plugin:6.1.26:run (default-cli) @ cloud-awsapi <<<
>[INFO] [INFO] --- maven-jetty-plugin:6.1.26:run (default-cli) @ cloud-awsapi ---
>[INFO] Configuring Jetty for project: Apache CloudStack AWS API Bridge [INFO] --
>----------------------------------------------------------------------
>[INFO] BUILD FAILURE
>[INFO] ------------------------------------------------------------------------
>[INFO] Total time: 12.662s
>[INFO] Finished at: Mon Jan 13 15:59:04 CET 2014 [INFO] Final Memory:
>32M/215M [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>[ERROR] Failed to execute goal org.mortbay.jetty:maven-jetty-plugin:6.1.26:run
>(default-cli) on project cloud-awsapi: Webapp source directory
>/Users/sebgoa/Documents/gitforks/cloudstack/awsapi/target/cloud-awsapi-
>4.3.0-SNAPSHOT does not exist -> [Help 1] [ERROR] [ERROR] To see the full stack
>trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
>[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
>[ERROR]
>[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please
>read the following articles:
>[ERROR] [Help 1]
>http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
>
>Did something change in the profiles ?
>
>thanks,
>
>-Sebastien

Mime
View raw message