cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Darren Shepherd <darren.s.sheph...@gmail.com>
Subject ACS + Riak-CS, works?
Date Thu, 31 Oct 2013 05:47:48 GMT
Has anybody gotten CloudStack and Riak-CS to work together.  No matter what
I try when it goes to download and save the template, after its posted a
series of multi part uploads it ends up sending a 403.  The access log
looks like

127.0.0.1 - - [31/Oct/2013:05:41:11 +0000] "PUT
/buckets/bucket1/objects/template%2Ftmpl%2F1%2F4%2Fcentos55-x86_64%2Feec2209b-9875-3c8d-92be-c001bd8a0faf.qcow2.bz2/uploads/LmEFZncZTJqgTdSe2FP5bw==?partNumber=14
HTTP/1.1" 200 0 "" "aws-sdk-java/1.3.22 Linux/3.8.0-31-generic
OpenJDK_64-Bit_Server_VM/20.0-b12"
127.0.0.1 - - [31/Oct/2013:05:41:28 +0000] "PUT
/buckets/bucket1/objects/template%2Ftmpl%2F1%2F4%2Fcentos55-x86_64%2Feec2209b-9875-3c8d-92be-c001bd8a0faf.qcow2.bz2/uploads/LmEFZncZTJqgTdSe2FP5bw==?partNumber=15
HTTP/1.1" 200 0 "" "aws-sdk-java/1.3.22 Linux/3.8.0-31-generic
OpenJDK_64-Bit_Server_VM/20.0-b12"
127.0.0.1 - - [31/Oct/2013:05:41:42 +0000] "PUT
/buckets/bucket1/objects/template%2Ftmpl%2F1%2F4%2Fcentos55-x86_64%2Feec2209b-9875-3c8d-92be-c001bd8a0faf.qcow2.bz2/uploads/LmEFZncZTJqgTdSe2FP5bw==?partNumber=16
HTTP/1.1" 200 0 "" "aws-sdk-java/1.3.22 Linux/3.8.0-31-generic
OpenJDK_64-Bit_Server_VM/20.0-b12"
127.0.0.1 - - [31/Oct/2013:05:41:51 +0000] "PUT
/buckets/bucket1/objects/template%2Ftmpl%2F1%2F4%2Fcentos55-x86_64%2Feec2209b-9875-3c8d-92be-c001bd8a0faf.qcow2.bz2/uploads/LmEFZncZTJqgTdSe2FP5bw==?partNumber=17
HTTP/1.1" 200 0 "" "aws-sdk-java/1.3.22 Linux/3.8.0-31-generic
OpenJDK_64-Bit_Server_VM/20.0-b12"
127.0.0.1 - - [31/Oct/2013:05:41:51 +0000] "PUT
/buckets/bucket1/objects/template%2Ftmpl%2F1%2F4%2Fcentos55-x86_64%2Feec2209b-9875-3c8d-92be-c001bd8a0faf.qcow2.bz2/uploads/LmEFZncZTJqgTdSe2FP5bw==?partNumber=18
HTTP/1.1" 403 311 "" "aws-sdk-java/1.3.22 Linux/3.8.0-31-generic
OpenJDK_64-Bit_Server_VM/20.0-b12"

And then in the error log I always get

2013-10-31 05:41:51.867 [error]
<0.5117.0>@riak_cs_wm_common:maybe_create_user:223 Retrieval of user record
for s3 failed. Reason: disconnected

I'm able to interact with Riak-CS with s3cmd just fine but its not using
multipart. I think I'm going to try to download a new s3cmd that does
multipart and see if even that will work.

Darren

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message