cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nguyen Anh Tu <ng.t...@gmail.com>
Subject Re: LocalHostEndPoint seems to get called
Date Thu, 03 Oct 2013 01:38:47 GMT
2013/9/27 Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com>

> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
> INFO  [o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-1:null) No
> running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint
>

I got the same issue with Daan. ssvm-healthcheck works fine but MS seemly
don't recognize. SSVM state in Host table always Connecting. How about this
error? Anyone can help?

-- 

N.g.U.y.e.N.A.n.H.t.U

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message