cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prachi Damle <Prachi.Da...@citrix.com>
Subject RE: Global setting "host" is not set to MS IP anymore on master
Date Thu, 10 Oct 2013 23:25:15 GMT
I see it on Windows too.

-----Original Message-----
From: Alena Prokharchyk [mailto:Alena.Prokharchyk@citrix.com] 
Sent: Thursday, October 10, 2013 4:20 PM
To: dev@cloudstack.apache.org; Min Chen
Subject: Re: Global setting "host" is not set to MS IP anymore on master
Importance: High

I'm facing the same problem on master (OS X v10.8.4 if the platform
matters)

On 10/10/13 3:22 PM, "Min Chen" <min.chen@citrix.com> wrote:

>HmmÅ  I think that it may be related to new ConfigDepot framework to 
>support dynamic config value without restarting MS.
>
>-min
>
>
>
>On 10/10/13 3:00 PM, "Nitin Mehta" <Nitin.Mehta@citrix.com> wrote:
>
>>If my memory serves me right this was fixed in 4.2. Maybe the fixer 
>>forgot to port it to master ?
>>
>>On 10/10/13 2:46 PM, "Min Chen" <min.chen@citrix.com> wrote:
>>
>>>Hi there,
>>>
>>>Not sure if others experience the same issue. In 4.2, when MS starts, 
>>>it will discover the IP address of MS and automatically set global 
>>>setting "host" to that IP address. Now it seems broken on master, MS 
>>>started but "host" is still set to "localhost", which caused my 
>>>system vm cannot ping back MS and thus no agent status cannot be 
>>>found for system vm, thus this message on my console "INFO  
>>>[o.a.c.s.e.DefaultEndPointSelector] (StatsCollector-3:null) No 
>>>running ssvm is found, so command will be sent to LocalHostEndPoint".
>>>Anybody has any idea on this?
>>>
>>>Thanks
>>>-min
>>
>
>



Mime
View raw message