cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Huang <Alex.Hu...@citrix.com>
Subject RE: Build failure in 4.2 with Midokura Midonet
Date Tue, 13 Aug 2013 20:56:52 GMT
Yes. I've ran into this error condition on master before.  If running mvn install, the test
fails but on mvn clean install it works.  It's the same error on my machine.  I haven't figured
why there's a difference.

--Alex

> -----Original Message-----
> From: Mike Tutkowski [mailto:mike.tutkowski@solidfire.com]
> Sent: Tuesday, August 13, 2013 1:48 PM
> To: dev@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: Build failure in 4.2 with Midokura Midonet
> 
> I ran
> 
> mvn install
> 
> then I ran
> 
> mvn clean install
> 
> and that fixed it.
> 
> 
> On Tue, Aug 13, 2013 at 2:40 PM, Wei ZHOU <ustcweizhou@gmail.com>
> wrote:
> 
> > What command did you run?
> >
> >
> > 2013/8/13 Mike Tutkowski <mike.tutkowski@solidfire.com>
> >
> > > Hey Dave,
> > >
> > > I ran into this issue again and have attached the surefire-reports info.
> > >
> > > Talk to you later
> > >
> > >
> > > On Mon, Aug 12, 2013 at 7:03 PM, Dave Cahill <dcahill@midokura.com>
> > wrote:
> > >
> > >> Hi Mike,
> > >>
> > >> I'm not seeing any failures with the latest 4.2.
> > >>
> > >> It sounds like the failure you were seeing was intermittent, so if
> > >> it crops up again, just paste in some more logs and I'll take a
> > >> look.
> > >>
> > >> Thanks,
> > >> Dave.
> > >>
> > >>
> > >> On Tue, Aug 13, 2013 at 8:15 AM, Dave Cahill <dcahill@midokura.com>
> > >> wrote:
> > >>
> > >> > Hi Mike,
> > >> >
> > >> > If you get a failure like this, Maven should also print out more
> > details
> > >> > on the cause -
> > >> > could you paste those?
> > >> >
> > >> > 4.2 was building fine for me yesterday, but I'll take a look and
> > >> > see
> > if
> > >> > something has changed since.
> > >> >
> > >> > Thanks for the heads up,
> > >> > Dave.
> > >> >
> > >> > 2013年8月13日火曜日 Mike Tutkowski
> mike.tutkowski@solidfire.com:
> > >> >
> > >> > Often times if I do a clean, then install, it fixes the problem.
> > >> >>
> > >> >>
> > >> >> On Mon, Aug 12, 2013 at 2:34 PM, Mike Tutkowski <
> > >> >> mike.tutkowski@solidfire.com> wrote:
> > >> >>
> > >> >> > Has anyone else been seeing this?
> > >> >> >
> > >> >> > [INFO] Apache CloudStack Plugin - Midokura Midonet .......
> > >> >> > FAILURE
> > >> >> [1.864s]
> > >> >> >
> > >> >> > It doesn't happen all the time, but I've seen it three times
> > >> >> > in a
> > row
> > >> >> now.
> > >> >> > I assume it's a test failure, but I haven't looked into it
much.
> > >> >> >
> > >> >> > --
> > >> >> > *Mike Tutkowski*
> > >> >> > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> > >> >> > e: mike.tutkowski@solidfire.com
> > >> >> > o: 303.746.7302
> > >> >> > Advancing the way the world uses the cloud<
> > >> >> http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> > >> >> > *(tm)*
> > >> >> >
> > >> >>
> > >> >>
> > >> >>
> > >> >> --
> > >> >> *Mike Tutkowski*
> > >> >> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> > >> >> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> > >> >> o: 303.746.7302
> > >> >> Advancing the way the world uses the
> > >> >> cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> > >> >> *(tm)*
> > >> >>
> > >> >
> > >>
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > *Mike Tutkowski*
> > > *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> > > e: mike.tutkowski@solidfire.com
> > > o: 303.746.7302
> > > Advancing the way the world uses the cloud<
> > http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> > > *(tm)*
> > >
> >
> 
> 
> 
> --
> *Mike Tutkowski*
> *Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
> e: mike.tutkowski@solidfire.com
> o: 303.746.7302
> Advancing the way the world uses the
> cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
> *(tm)*

Mime
View raw message