cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dharmesh Kakadia <dhkaka...@gmail.com>
Subject Re: [AWS-API] User registration failed with http error code: 404
Date Thu, 25 Jul 2013 11:35:32 GMT
Thanks for the quick reply.

But I am seeing 404 on /awsapi* *URI. I am running this in devcloud setup
on localhost.
Is the region name "AmazonEC2" correct ? What I am missing ?

Here is my code.

import boto
import boto.ec2

region = boto.ec2.regioninfo.RegionInfo(name="AmazonEC2",
endpoint="localhost")

conn =
boto.connect_ec2(aws_access_key_id="DqZOJMYHZMn-UCJWYmeIfLElCM4QupmAPgD7Azh7itYZMtOgTqCbichKyxyBxn6qvnQtKURYd7DN-8KDbOMrhA",
aws_secret_access_key="QpaT9QSyRLPTriqlf4yfvkxepyZMDmdx4z_4Bi6HFTBLnL_o0l3SDXifBIDwMc3qOM1uFA6pWJ6pl2_n6KnBOQ",
is_secure=False, region=region, port=8080, path="/awsapi",
api_version="2012-08-15")

instance = conn.get_all_images()

Thanks,
Dharmesh


On Thu, Jul 25, 2013 at 3:52 PM, Likitha Shetty
<likitha.shetty@citrix.com>wrote:

> Dharmesh,
>
> Since you are using the Boto client I presume you are trying to make EC2
> Query API calls. To make Query API calls you don't need to register the
> user.
> See if this helps -
> https://cwiki.apache.org/confluence/pages/viewpage.action?pageId=30736866.
>
> Thanks,
> Likitha
>
> >-----Original Message-----
> >From: Dharmesh Kakadia [mailto:dhkakadia@gmail.com]
> >Sent: Thursday, July 25, 2013 3:45 PM
> >To: dev; Sebastien Goasguen
> >Subject: [AWS-API] User registration failed with http error code: 404
> >
> >Hi,
> >
> >I am trying to use aws-api with boto.
> >
> >I am following
> >http://www.slideshare.net/sebastiengoasguen/cloudstack-ec2-configuration.
> >
> >but on slide 8, the command reads "cloud-bridge-register". If I am
> understanding
> >correctly, it should be "cloudstack-aws-api-register"  as noted here :
> >http://cloudstack.apache.org/docs/en-
> >US/Apache_CloudStack/4.0.2/html/Installation_Guide/aws-ec2-user-setup.html
> >.
> >
> >But I while using the "cloudstack-aws-api-register" command I am getting
> "User
> >registration failed with http error code: 404".
> >
> >My mgmt server is running on localhost and the url I am using with above
> >command is "http://lcoalhost:8080/awsapi".
> >
> >Any clue ?
> >
> >Thanks,
> >Dharmesh
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message