cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edison Su <Edison...@citrix.com>
Subject RE: Another KVM blocker issue: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2725
Date Tue, 16 Jul 2013 17:29:56 GMT
I updated the steps on JIRA to reproduce this issue without using cloudstack, pretty sure it's
kvm's bug, maybe only on certain specific version. 


> -----Original Message-----
> From: Wei ZHOU [mailto:ustcweizhou@gmail.com]
> Sent: Tuesday, July 16, 2013 4:11 AM
> To: dev@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: Another KVM blocker issue:
> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-2725
> 
> Can someone log into the VM , and check if acpiphp is already loaded?
> 
> root@NEW:~# lsmod |grep acpiphp
> acpiphp                24231  0
> if not, please run "modprobe acpiphp", and try again
> 
> -Wei
> 2013/7/16 Marcus Sorensen <shadowsor@gmail.com>
> 
> > I'll try to track it down tonight. As far as anyone knows this is 4.2
> > specific?
> > On Jul 15, 2013 7:02 PM, "Edison Su" <Edison.su@citrix.com> wrote:
> >
> > > If you have other KVM environment, other than RHEL 6.3, could you
> > > help to investigate bug 2725?
> > > I can easily reproduce the issue with the following steps:
> > > 1. create a vm with multiple data disks 2. detach one of data disk
> > > 3. attach the same data disk with the same device id, then this
> > > issue
> > will
> > > be triggered.
> > >
> > >
> > >
> > >
> >

Mime
View raw message