cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sheng Yang" <sh...@yasker.org>
Subject Re: Review Request 12612: Fix NPE when attaching vmware-tools iso to guest VM on ESX
Date Thu, 18 Jul 2013 00:00:37 GMT


> On July 17, 2013, 11:57 p.m., Sheng Yang wrote:
> > Ship It!

Pushed to MASTER and 4.2

Thanks!

-Sheng


- Sheng


-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/12612/#review23347
-----------------------------------------------------------


On July 17, 2013, 11:54 p.m., Venkata Siva Vijayendra Bhamidipati wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/12612/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated July 17, 2013, 11:54 p.m.)
> 
> 
> Review request for cloudstack, Chip Childers, edison su, Kelven Yang, Sateesh Chodapuneedi,
and Sheng Yang.
> 
> 
> Bugs: CLOUDSTACK-3554
> 
> 
> Repository: cloudstack-git
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Fixing NPE that occurs when attaching vmware-tools.iso to a guest VM on ESX.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   plugins/hypervisors/vmware/src/com/cloud/storage/resource/VmwareStorageProcessor.java
4113803 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/12612/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> With the fix in place, vmware-tools.iso attach to a vmware guest VM works as expected.
> 
> 
> Thanks,
> 
> Venkata Siva Vijayendra Bhamidipati
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message