cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kelven Yang <kelven.y...@citrix.com>
Subject Re: devcloud help
Date Wed, 26 Jun 2013 19:54:46 GMT
I've workaround this issue by deploying a basic zone using shared storage
with Standard UI instead of python scripts (I added another NFS export for
primary storage in devCloud Xen VM), but would be nice to know why it
failed in python deployment phase.

Kelven

On 6/26/13 11:50 AM, "Kelven Yang" <kelven.yang@citrix.com> wrote:

>I have another devCloud issue, after starting up the management server and
>trying to deploy a basic zone configuration, I got following error. It
>looks that I'm missing some step that requests python module is not
>generated?
>
>By the way, I'm in vmsync branch, but it should have been sync-ed with
>master recently
>
>
>
>:incubator-cloudstack kelveny$ mvn -P developer -pl tools/devcloud
>-Ddeploysvr
>[INFO] Scanning for projects...
>[INFO]            
>    
>[INFO] 
>------------------------------------------------------------------------
>[INFO] Building Apache CloudStack DevCloud 4.2.0-SNAPSHOT
>[INFO] 
>------------------------------------------------------------------------
>[INFO] 
>[INFO] --- maven-remote-resources-plugin:1.3:process (default) @
>cloud-devcloud ---
>[INFO] 
>[INFO] --- maven-site-plugin:3.1:attach-descriptor (attach-descriptor) @
>cloud-devcloud ---
>[INFO] 
>[INFO] --- exec-maven-plugin:1.2.1:exec (default) @ cloud-devcloud ---
>Traceback (most recent call last):
>  File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 21, in <module>
>    import cloudstackTestClient
>  File 
>"/Users/kelveny/cloud-javelin/incubator-cloudstack/tools/marvin/marvin/clo
>u
>dstackTestClient.py", line 18, in <module>
>    import cloudstackConnection
>  File 
>"/Users/kelveny/cloud-javelin/incubator-cloudstack/tools/marvin/marvin/clo
>u
>dstackConnection.py", line 18, in <module>
>    import requests
>
>Kelven
>
>
>
>On 6/25/13 11:09 PM, "Thomas O'Dowd" <tpodowd@cloudian.com> wrote:
>
>>Just another update to say that after shutting down the system vms and
>>restarting the management server, the systemvms have started back up
>>again now so this is good progress for me and answers my original
>>problem that I had with devcloud setup.
>>
>>Tom.
>>
>>On Wed, 2013-06-26 at 13:57 +0900, Thomas O'Dowd wrote:
>>> Thank you Prasanna. I've over this hurdle now. Those last fixes in
>>> master seem to have worked the magic. I was able to start the mgmt
>>> server and do a deploysvr... I'm now going to shut it down as per the
>>> devcloud doc and restart and see if that works.
>>> 
>>> Tom.
>>
>>-- 
>>Cloudian KK - http://www.cloudian.com/get-started.html
>>Fancy 100TB of full featured S3 Storage?
>>Checkout the Cloudian® Community Edition!
>>
>


Mime
View raw message