cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Angus <paul.an...@shapeblue.com>
Subject RE: Master build problem
Date Sun, 30 Jun 2013 19:14:38 GMT
Hi Prasanna,

Here is the section from the componentContext.xml file.  The username/password in the user
table is admin / 0.724297075275608

The state was is "disabled" by default I changed it to enabled but it didn't make a difference.

 <bean id="userAuthenticators" class="com.cloud.utils.component.AdapterList">
    <property name="Adapters">
      <list>
          <ref bean="SHA256SaltedUserAuthenticator"/>
          <ref bean="MD5UserAuthenticator"/>
          <ref bean="LDAPUserAuthenticator"/>
          <ref bean="PlainTextUserAuthenticator"/>
      </list>
    </property>
  </bean>
  <bean id="userPasswordEncoders" class="com.cloud.utils.component.AdapterList">
    <property name="Adapters">
      <list>
          <ref bean="SHA256SaltedUserAuthenticator"/>
          <ref bean="MD5UserAuthenticator"/>
          <ref bean="LDAPUserAuthenticator"/>
          <ref bean="PlainTextUserAuthenticator"/>
      </list>
    </property>
  </bean>

-----Original Message-----
From: Prasanna Santhanam [mailto:tsp@apache.org]
Sent: 30 June 2013 17:50
To: dev@cloudstack.apache.org
Subject: Re: Master build problem

On Sun, Jun 30, 2013 at 06:47:22AM +0000, Paul Angus wrote:
> Is this fix in the new 4.2 branch?  I'm getting the following error
> when trying to log in to the management UI. (UI reports 'Invalid
> Username or Password')
>
> 2013-06-30 07:12:33,779 DEBUG [cloud.user.AccountManagerImpl]
> (catalina-exec-5:null) Attempting to log in user: admin in domain 1
> 2013-06-30 07:12:33,779 DEBUG
> [server.auth.SHA256SaltedUserAuthenticator] (catalina-exec-5:null)
> Retrieving user: admin
> 2013-06-30 07:12:33,782 WARN
> [server.auth.SHA256SaltedUserAuthenticator] (catalina-exec-5:null) The
> stored password for admin isn't in the right format for this
> authenticator
>

This sounds unrelated to the previous error described in this thread.

Did you redeploy the database? If not what are your passwords hashed as (MD5/SHA256/PlainText)
in the cloud.account table? And what's in the componentContext.xml?  Specifically, the order
of authenticators.

--
Prasanna.,

------------------------
Powered by BigRock.com


This email and any attachments to it may be confidential and are intended solely for the use
of the individual to whom it is addressed. Any views or opinions expressed are solely those
of the author and do not necessarily represent those of Shape Blue Ltd or related companies.
If you are not the intended recipient of this email, you must neither take any action based
upon its contents, nor copy or show it to anyone. Please contact the sender if you believe
you have received this email in error. Shape Blue Ltd is a company incorporated in England
& Wales. ShapeBlue Services India LLP is operated under license from Shape Blue Ltd. ShapeBlue
is a registered trademark.


Mime
View raw message