cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shane Witbeck <sh...@digitalsanctum.com>
Subject Re: tests involving deploying a vm fail
Date Fri, 14 Jun 2013 17:10:55 GMT
HI Prachi, 

I've attached the management server log file. 

Thanks, 
Shane


On Thursday, June 13, 2013 at 1:59 PM, Prachi Damle wrote:

> Shane,
> 
> Can you share the management server log file?
> 
> Prachi
> 
> -----Original Message-----
> From: Shane Witbeck [mailto:shane@digitalsanctum.com] 
> Sent: Thursday, June 13, 2013 9:18 AM
> To: dev@cloudstack.apache.org (mailto:dev@cloudstack.apache.org)
> Subject: tests involving deploying a vm fail
> 
> Hi all, 
> 
> I'm attempting to run the following:
> 
> mvn -Pdeveloper,marvin.test -Dmarvin.config=setup/dev/advanced.cfg -pl :cloud-marvin
integration-test
> 
> from instructions [1]. It seems all tests involving deploying a VM fail for me [2]. I've
also tried running the /smoke/test_deploy_vm.py test in isolation and I get the following:
> 
> cloudstackAPIException: Execute cmd: asyncquery failed, due to: {errorcode : 533, errortext
: u'Unable to create a deployment for VM[User|testvm]'}
> 
> I've also noticed that if I try manually deploying a VM, it will fail unless I manually
create a "local" disk offering instead of the "shared" types that are available by default.
> 
> I'm running the management server on my mac and using devcloud2 running on vbox. This
is against latest 4.2-snapshot code.
> 
> Does someone have any pointers on why deploying a VM fails for me? 
> 
> 
> Thanks, 
> Shane
> 
> 
> [1] https://cwiki.apache.org/confluence/display/CLOUDSTACK/Marvin+-+Testing+with+Python#Marvin-TestingwithPython-
> [2] https://gist.github.com/digitalsanctum/5774980
> 
> 



Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message