cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Tutkowski <mike.tutkow...@solidfire.com>
Subject Trouble with deployDataCenter.py
Date Mon, 06 May 2013 18:04:23 GMT
Hi,

I just updated to the latest today and ran deployDataCenter.py to build a
DevCloud2 environment.

The script is having trouble. Any thoughts on this? Has this worked
recently for anyone else?

Thanks!

mtutkowski-LT:devcloud mtutkowski$ python
../marvin/marvin/deployDataCenter.py -i devcloud.cfg
Traceback (most recent call last):
  File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 476, in <module>
    deploy.deploy()
  File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 459, in deploy
    self.loadCfg()
  File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 410, in loadCfg
    apiKey, securityKey = self.registerApiKey()
  File "../marvin/marvin/deployDataCenter.py", line 349, in registerApiKey
    listuserRes = self.testClient.getApiClient().listUsers(listuser)
  File
"/Users/mtutkowski/Documents/CloudStack/src/incubator-cloudstack/tools/marvin/marvin/cloudstackAPI/cloudstackAPIClient.py",
line 433, in listUsers
    response = self.connection.marvin_request(command, data=postdata,
response_type=response)
TypeError: marvin_request() got an unexpected keyword argument 'data'

-- 
*Mike Tutkowski*
*Senior CloudStack Developer, SolidFire Inc.*
e: mike.tutkowski@solidfire.com
o: 303.746.7302
Advancing the way the world uses the
cloud<http://solidfire.com/solution/overview/?video=play>
*™*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message