cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sheng Yang <sh...@yasker.org>
Subject Re: [ACS41] Management server closes connection on port 8250
Date Tue, 02 Apr 2013 18:49:27 GMT
On Tue, Apr 2, 2013 at 11:32 AM, Wido den Hollander <wido@widodh.nl> wrote:
> Hi,
>
> Since I've upgraded my management server to 4.1 my agents refuse to connect,
> their log says:
>
> 2013-04-02 20:26:11,207 INFO  [utils.nio.NioClient] (Agent-Selector:null)
> Connecting to 31.25.X.X:8250
> 2013-04-02 20:26:11,209 ERROR [utils.nio.NioConnection]
> (Agent-Selector:null) Unable to initialize the threads.
> java.io.IOException: SSL: Fail to init SSL! java.io.IOException: Connection
> closed with -1 on reading size.
>         at com.cloud.utils.nio.NioClient.init(NioClient.java:83)
>         at com.cloud.utils.nio.NioConnection.run(NioConnection.java:108)
>         at java.lang.Thread.run(Thread.java:679)
>
> So I tried a telnet connection:
>
> Connection closed by foreign host.
> root@stack01:~# telnet 31.25.X.X 8250
> Trying 31.25.X.X...
> Connected to 31.X.X.X.
> Escape character is '^]'.
> Connection closed by foreign host.
> root@stack01:~#
>
> So I didn't close the connection, but it was the management server.
>
> I cranked up the logging to DEBUG, but nothing shows in any of the logs, so
> I have no clue why this isn't working.
>
> On the mgmt server I see Java in LISTEN state on port 8250
>
> There is no firewall on the management server (it's my lab!).
>
> Any clues to what this could be before I start filing a in Jira? Since I'm
> not sure if this is a bug.

Have you upgrade your agent?

--Sheng
>
> Wido

Mime
View raw message