cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Musayev, Ilya" <imusa...@webmd.net>
Subject RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is Undefined
Date Fri, 08 Mar 2013 22:23:27 GMT
Have you dropped the database?

> -----Original Message-----
> From: Musayev, Ilya [mailto:imusayev@webmd.net]
> Sent: Friday, March 08, 2013 5:17 PM
> To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> Undefined
> 
> Brian and Pranav,
> 
> Here is what I just re-tried.
> 
> Updated to latest master (as of 30 minutes ago).
> 
> Drop the database - no content - absolutely fresh install.
> 
> mvn clean install
> mvn -P developer -pl developer -Ddeploydb mvn -pl :cloud-client-ui jetty:run
> 
> Also tried the "nonoss" build, same issue..
> 
> Not that it matters, I'm running openjdk-1.7..
> 
> Other observations, I launched the most broken browser in the world,
> Internet Explorer 8, in IE I'm missing many more buttons like network, users,
> regions, and something else I can guess what it was..
> 
> Linux CentOS 6.3 Desktop  - on Chrome 18.0.1025.11 - and FireFox 10.0.3 - I'm
> missing Infrastructure.
> Windows 7 - Chrome  25.0.1364.9 - I'm missing Infrastructure Had a friend to
> try this out on Mac OSX Chrome - same issue.
> 
> 
> What browsers are you testing this on? What versions?
> 
> Thanks
> ilya
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Pranav Saxena [mailto:pranav.saxena@citrix.com]
> > Sent: Friday, March 08, 2013 2:35 PM
> > To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> > Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button
> > is Undefined
> >
> > Absolutely , works for me as well . No problems with the UI code .
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Brian Federle [mailto:Brian.Federle@citrix.com]
> > Sent: Saturday, March 09, 2013 1:04 AM
> > To: 'cloudstack-dev@incubator.apache.org'
> > Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button
> > is Undefined
> >
> > Can't seem to reproduce this one, so it could be a DB/API issue. The
> > latest master UI works for me. Maybe try a fresh build, once master is
> fixed?
> >
> > -Brian
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Pranav Saxena [mailto:pranav.saxena@citrix.com]
> > Sent: Friday, March 08, 2013 11:16 AM
> > To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> > Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button
> > is Undefined
> >
> > Looking into this one now .
> >
> > Thanks,
> > Pranav
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Musayev, Ilya [mailto:imusayev@webmd.net]
> > Sent: Saturday, March 09, 2013 12:31 AM
> > To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> > Subject: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> > Undefined
> >
> > Reaching out to dev list to raise a visibility on the issue I noticed
> > on master build in IU.
> >
> > In the nutshell, when I click on Infrastructure button to configure
> > zones, two issues are seen:
> >
> > 1)      The text for Infrastructure  is missing
> >
> > 2)      If I click on it, I get "undefined"
> >
> > Tested on both Chrome and Firefox.
> >
> > Logged the CLOUDSTACK-1609 issue and included the screenshot, as well
> > as Chrome Inspect Element Console Errors.
> >
> > Impact: Cannot test other functionality of Master.
> >
> >
> 
> 



Mime
View raw message