cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Musayev, Ilya" <imusa...@webmd.net>
Subject RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is Undefined
Date Fri, 08 Mar 2013 22:16:33 GMT
Brian and Pranav,

Here is what I just re-tried.

Updated to latest master (as of 30 minutes ago).

Drop the database - no content - absolutely fresh install.

mvn clean install
mvn -P developer -pl developer -Ddeploydb
mvn -pl :cloud-client-ui jetty:run

Also tried the "nonoss" build, same issue..

Not that it matters, I'm running openjdk-1.7..

Other observations, I launched the most broken browser in the world, Internet Explorer 8,
in IE I'm missing many more buttons like network, users, regions, and something else I can
guess what it was.. 

Linux CentOS 6.3 Desktop  - on Chrome 18.0.1025.11 - and FireFox 10.0.3 - I'm missing Infrastructure.

Windows 7 - Chrome  25.0.1364.9 - I'm missing Infrastructure
Had a friend to try this out on Mac OSX Chrome - same issue.


What browsers are you testing this on? What versions?

Thanks
ilya

> -----Original Message-----
> From: Pranav Saxena [mailto:pranav.saxena@citrix.com]
> Sent: Friday, March 08, 2013 2:35 PM
> To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> Undefined
> 
> Absolutely , works for me as well . No problems with the UI code .
> 
> -----Original Message-----
> From: Brian Federle [mailto:Brian.Federle@citrix.com]
> Sent: Saturday, March 09, 2013 1:04 AM
> To: 'cloudstack-dev@incubator.apache.org'
> Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> Undefined
> 
> Can't seem to reproduce this one, so it could be a DB/API issue. The latest
> master UI works for me. Maybe try a fresh build, once master is fixed?
> 
> -Brian
> 
> -----Original Message-----
> From: Pranav Saxena [mailto:pranav.saxena@citrix.com]
> Sent: Friday, March 08, 2013 11:16 AM
> To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> Subject: RE: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> Undefined
> 
> Looking into this one now .
> 
> Thanks,
> Pranav
> 
> -----Original Message-----
> From: Musayev, Ilya [mailto:imusayev@webmd.net]
> Sent: Saturday, March 09, 2013 12:31 AM
> To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> Subject: [BUG][MASTER] Main Dashboard View - Infrastructure Button is
> Undefined
> 
> Reaching out to dev list to raise a visibility on the issue I noticed on master
> build in IU.
> 
> In the nutshell, when I click on Infrastructure button to configure zones, two
> issues are seen:
> 
> 1)      The text for Infrastructure  is missing
> 
> 2)      If I click on it, I get "undefined"
> 
> Tested on both Chrome and Firefox.
> 
> Logged the CLOUDSTACK-1609 issue and included the screenshot, as well as
> Chrome Inspect Element Console Errors.
> 
> Impact: Cannot test other functionality of Master.
> 
> 



Mime
View raw message