cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Prasanna Santhanam" <Prasanna.Santha...@citrix.com>
Subject Re: Review Request: cloud.spec points to the wrong location for vhd-util
Date Tue, 26 Feb 2013 06:11:41 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/9585/#review17077
-----------------------------------------------------------

Ship it!


LGTM,

69370c181f17df97c7bb14eec162ba83df141cf6 (4.1)
f323c641fdabd8f3fc3500b6588fa0588afeef2e (master)

- Prasanna Santhanam


On Feb. 25, 2013, 1:11 p.m., Ricardo Katz wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/9585/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Feb. 25, 2013, 1:11 p.m.)
> 
> 
> Review request for cloudstack.
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Message on cloud.spec points to the wrong location for vhd-utils. As this doesn't stop
the cloudstack correct running, this can cause to the end-user some mistake while installing
the software and putting vhd-util on the wrong place
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   packaging/centos63/cloud.spec 72022d6 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/9585/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> I've ran the rpmbuild on cloud.spec and generated RPMs for CentOS 6.3. While installing
the RPM it printed a message about missing vhd-utils. 
> 
> After searching the correct location of vhd-utils, I've detected that the current location
changed to new defaults, using the cloudstack-common besides the cloudstack/management location.
> 
> Changed on cloud.spec, generated new RPMs, installed and the installer now is searching
for vhd-utils in the correct location
> 
> 
> Thanks,
> 
> Ricardo Katz
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message