cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prachi Damle <Prachi.Da...@citrix.com>
Subject RE: Getting build error in axis2 module
Date Wed, 24 Oct 2012 23:04:53 GMT
I don't think this error is due to anything missing with Axis2 or awsapi. I had seen this issue
sometime back on master when we were transitioning to maven from ant.

Please check if you need to use maven to build DevCloud now.

-Prachi

-----Original Message-----
From: Abhijith Chandrashekar [mailto:Abhijith.Chandrashekar@citrix.com] 
Sent: Wednesday, October 24, 2012 3:50 PM
To: 'cloudstack-dev@incubator.apache.org'
Subject: Getting build error in axis2 module

Hi,

I followed the steps given in http://wiki.cloudstack.org/display/COMM/DevCloud and was able
to install DevCloud on my Mac. However, when I tried to modify some of the existing code (minimal
changes to ui/index.jsp) and redeploy it, I'm facing a build error -

#ant clean-all build-all

....
BUILD FAILED
/root/incubator-cloudstack/build.xml:48 The following error occurred while executing this
line:
/root/incubator-cloudstack/build/build-aws-api.xml:34: taskdef class org.apache.axis2.tool.ant.AntCodegenTask
cannot be found using the classloader AntClassLoader []

Total time: 0 seconds

Sure enough, axis2 wasn't installed on my machine - I checked $ANT_HOME/lib and $JAVA_HOME.

The VM is pretty much in factory setting at the moment. I'm wondering if I need to be installing
axis2 on my own to get the build process to work?

Has anybody else faced this error?

Thanks,
Abhijith

Mime
View raw message