cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "edison su" <edison...@citrix.com>
Subject Re: Review Request: systemvm.iso not found when KVM launches system vms
Date Thu, 20 Sep 2012 20:55:16 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/7195/#review11751
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- edison su


On Sept. 20, 2012, 6:01 p.m., Marcus Sorensen wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/7195/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated Sept. 20, 2012, 6:01 p.m.)
> 
> 
> Review request for cloudstack.
> 
> 
> Description
> -------
> 
> the systemvm.iso has moved into a 'common' directory. Now LibvirtComputingResource.java
can't find it. I was able to get around this by setting systemvm.iso.path in agent.properties,
but this patch helps it to be found automatically.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   plugins/hypervisors/kvm/src/com/cloud/hypervisor/kvm/resource/LibvirtComputingResource.java
65742d8 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/7195/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> verified that system vms now get cdroms
> 
> 
> Thanks,
> 
> Marcus Sorensen
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message