chemistry-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Florian Müller <f...@apache.org>
Subject Re: certificate error when using the CMIS Workbench
Date Fri, 15 Aug 2014 15:54:27 GMT
Hi David,

You are connecting to localhost and this host name does not match the host name
in your certificate.
Can you connect to the repository with the host name in your certificate?

Or you get the latest Workbench code from the OpenCMIS trunk and compile it. I
just removed the host name check if the acceptSelfSignedCertificates parameter
is set.


- Florian


> I was told you might be able to help with the following problem.  Thanks
> for any suggestions and let me know if you need any more detail to help
> identify the source of this problem.
> 
> When using the CMIS Workbench to connect to one of our repositories, I am
> getting the following certificate error:
> 
> 
> 
> On the same machine I am able to connect to the same repository through
> Java code running on a local Websphere server.  For that, I added the
> appropriate certificate from our repository server to the WebSphere server
> environment and I get no errors.
> 
> Thinking that a similar type of action could solve the Workbench issue I
> have tried the following things:
> 
> Adding this to the Java control panel "exception site list" on my machine,
> but that also did not help.
> 
> 
> 
> I added it to this row in the workbench.sh file which also did not make
> any difference:
> 
> JAVA_OPTS="-Dcmis.workbench.url=http://localhost:8081/inmemory/atom
> -Dcmis.workbench.user=test -Dcmis.workbench.binding=atompub
> -Dcmis.workbench.acceptSelfSignedCertificates=true
> -Djava.net.useSystemProxies=true "
> 
> 
> As far as the JVM that is being used, the code that runs successfully does
> run under a different JVM than the Workbench uses:
> 
> for the workbench I see this:
> 
> com.ibm.system.agent.path = c:\Program Files\IBM\SDP\jdk\jre\bin
> com.ibm.vm.bitmode = 64
> 
> 
> For my code, which is running in my local websphere environment I have
> this:
> 
> C:\Program Files\IBM\SDP\runtimes\base_v7
> 
> So that tells me they are not the same which is what I would have
> expected.
> 
> 
> 
> 
> Regards,
> 
> David L. (Dave) Walling
> C F 0 1 0 1 3 0 - Senior Application Programmer, Global Automation and
> Productivity
> 
> Phone: 1-720-395-9755 | Mobile: 1-301-573-3943
> E-mail: dlwalli@us.ibm.com
> 6710 Rockledge Dr
> Bethesda, MD 20817-1827
> United States

Mime
View raw message