chemistry-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastian Danninger <sebastian.dannin...@googlemail.com>
Subject Re: Question about querying created files
Date Wed, 10 Jul 2013 09:16:55 GMT
Dear Jeff,

thanks for the hint, I used this tutorial to change it:
http://deepak-keswani.blogspot.co.at/2012/12/how-to-disable-solr-enable-lucene-on.html

Works like a charm now, just wanted to let the others know

all the best

Sebastian


2013/7/9 Jeff Potts <jeffpotts01@gmail.com>

> Sebastian,
>
> It sounds like you might be using Solr as your search engine for Alfresco.
> Solr is eventually consistent. Until we switch over to using the database
> for metadata searches your best bet may be to reconfigure Alfresco to use
> Lucene instead of Solr. If you need to know how to do that, consult the
> docs (http://docs.alfresco.com) or the forums (http://forums.alfresco.com
> ).
>
> Jeff
>
> On Jul 8, 2013, at 2:45 AM, Sebastian Danninger <
> sebastian.danninger@googlemail.com> wrote:
>
> > Dear all,
> >
> > I have a problem, I create an object (Folder) with OpenCMIS and then in
> > another method I want to query (or get what ever fits) that object.
> > Sometimes that works and I "find" it but sometimes there seems to be a
> > delay and I get an empty resultset.
> >
> > What is the best way to handle this issue?
> >
> > thanks in advance
> >
> > Sebastian
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message