chemistry-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Florian Müller <f...@apache.org>
Subject Re: CMIS Workbench problem
Date Wed, 31 Jul 2013 10:47:56 GMT
 Hi Rajath,

 Screenshots are not forwarded to the mailing list.
 We can't see what you are talking about.


 - Florian


> Hello,
>
> I have created a new folder Inside the My_Folder-0-0 in the local
> immemory repository named "moved1" programmatically.
> Code:
>
> Map newFolderProps = new HashMap();
>             newFolderProps.put(PropertyIds.NAME, name);
>             newFolderProps.put(PropertyIds.OBJECT_TYPE_ID,
> ObjectType.FOLDER_BASETYPE_ID);
>             try
>             {                           
>                 getFolder().createFolder(newFolderProps);
>                 return true;
>             }
>             catch(CmisBaseException e)
>             {
>                 return false;
>             }
>
> Here, name variable is "moved1"
>
> This is the screenshot after creation of folder.
> Now, when I try to getObjectbyPath from the session:
> using: session.getObjectbyPath("/My_Folder-0-0/moved1") I'm getting a
> CMisObjectNotFOundException.
> the exception caught has a message containing
> "/My_FOlder-0-0/My_FOlder-0-1" not found. 
>
> When I open the moved1 folder from the workbench, 
> U can clearly see that there is a conflict in the paths in the two
> places. In the address bar, it shows a different path and in the
> properties bar it shows the right path.
>
> WHy is it so?
> When I try to open "/My_Folder-0-0/moved1" why is it trying to open
> "/My_FOlder-0-0/My_Dolder-0-1" ?
>
> Is this a bug in opencmis? --
>
> Rajath S,
> M.Sc(Hons.) Physics,
> Birla Institute of Technology and Science - Pilani,
> Pilani

Mime
View raw message