chemistry-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Brackx (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CMIS-672) Cannot connect to repositories using Web Services any longer
Date Thu, 13 Jun 2013 18:31:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CMIS-672?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13682522#comment-13682522
] 

Michael Brackx commented on CMIS-672:
-------------------------------------

I have the same issue with other servers. And can reproduce it with the workbench connecting
to the in-memory server. Both 0.9.0.
                
> Cannot connect to repositories using Web Services any longer
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CMIS-672
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CMIS-672
>             Project: Chemistry
>          Issue Type: Bug
>          Components: opencmis-client
>    Affects Versions: OpenCMIS 0.9.0
>         Environment: Windows 7 x64
> Java (eclipse) application
> SharePoint 2013
> Alfresco Enterprise v4.0.0
>            Reporter: Tetsunori Inada
>
> After updating to v0.9.0, I can no longer connect to the repositories I'm using (Alfresco
and SharePoint 2013) using Web Services (AtomPub works).
> When executing org.apache.chemistry.opencmis.client.api.SessionFactory.getRepositories()
method, CmisConnectionException is caughtand the error message shows "Cannot initalize Web
Services service object [RepositoryService]".
> The same code was working with v0.7.0 and v0.8.0.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message