cayenne-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Savva Kolbachev <s.kolbac...@gmail.com>
Subject Re: Reengineering a Postgres DB schema not working in Modeler?
Date Thu, 08 Oct 2015 12:23:45 GMT
Yeah, see https://cayenne.apache.org/dev/building-cayenne.html

2015-10-08 15:02 GMT+03:00 Hugi Thordarson <hugi@karlmenn.is>:

> Ah, awesome, thanks! I suspected this was the case and I’ve been trying to
> build the modeler from 4.0.M3 this morning. The jars created in the modeler
> projects’ target directories are not executable, are there instructions
> somewhere on how to build/assemble a functional modeler?
>
> Cheers,
> - hugi
>
>
>
> > On 8. okt. 2015, at 11:53, Savva Kolbachev <s.kolbachev@gmail.com>
> wrote:
> >
> > Hi Hugi,
> >
> > Yeah, it is a bug in 4.0.M2.
> > It has been fixed since 4.0.M3.
> > Look CAY-1993 <https://issues.apache.org/jira/browse/CAY-1993>, CAY-1994
> > <https://issues.apache.org/jira/browse/CAY-1994>
> >
> > Best regards,
> > Savva
> >
> > 2015-10-08 13:32 GMT+03:00 Hugi Thordarson <hugi@karlmenn.is>:
> >
> >> Hi all.
> >> I’m attempting to reengineer a Postgresql (9.3) DB in Cayenne Modeler
> and
> >> I’m not getting any entities. It just connects to the database and then
> >> creates an empty datamap with no tables (and yes, I’m quite sure I’m
> using
> >> the correct schema and catalog :).
> >> Just wanted to check if someone else has seen this or if it might be a
> >> known bug in 4.0.M2? I’ve reengineered MySQL and Informix DBs without
> >> problem.
> >>
> >> Cheers,
> >> - hugi
> >>
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message