cayenne-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joel Becker <joelbeck...@gmail.com>
Subject Re: cgen bug - unexpanded template variables
Date Thu, 25 Aug 2011 15:14:03 GMT
No errors when generating from the Modeller! So the bug is only between the
modeller mapping file and the maven cgen plugin. It's less convenient this
way since it can't just be part of the build, but at least it works. Should
i file a jira ticket?

On Wed, Aug 24, 2011 at 3:42 PM, Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org>wrote:

> One final try - if you generate the classes from the Modeler "Tools >
> Generate Classes" is it resulting in the same problem?
>
> On Aug 24, 2011, at 6:47 PM, Joel Becker wrote:
>
> > (I had to re-subscribe with a different e-mail because of filtering)
> >
> > I'm using Cayanne Modeller 3.0.2 and the 3.0.2 maven plug-ings.
> >
> > I did have some warnings in the schema (some tables lacked a pk), but
> > after fixing them, saving, and re-generating, I get the same errors.
> >
> >
> > I am sure I've seen it before. IIRC certain errors in the DataMap caused
> > similar behavior for
> > me. So which version of Cayenne is this and also are there any warnings
> when
> > you save your
> > project in the Modeler?
> > (If we can't come with an answer based on this info, I guess you may open
> a
> > Jira and attach
> > the problematic DataMap to it so that somebody could debug it, and at
> least
> > improve the Modeler
> > validation - https://issues.apache.org/jira/browse/CAY ).
> > Cheers,
> > Andrus
> > On Aug 24, 2011, at 5:11 PM, Becker, Joel wrote:
> >> Hello everyone. I reverse-engineered an existing database in Cayenne
> >> modeler -worked very smoothly-then I created a maven project and ran the
> >> cgen plugin on the resulting mapping files (there are 2, one for each of
> >> 2 data nodes / schemas). The first worked fine. For the second, in the
> >> generated java POJOs, about half or more of the addTo*Array() and
> >> removeFrom*Array() methods have for a parameter
> >> "$importUtils.formatJavaType(${rel.TargetEntity.ClassName}) obj", which
> >> obviously results in compiler errors. This looks like an unexpanded
> >> variable from the code templates, like maybe it's not being set? Is this
> >> a known bug? Is there a work-around?
> >>
> >>
> >>
> >> Thanks!
> >>
> >> Joel
> >>
> >>
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message