cayenne-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Nelson <briannelso...@yahoo.com>
Subject Re: Custom configuration class ignored in 3.0 snapshot
Date Sat, 03 May 2008 00:23:31 GMT
Thanks for the link. I'll use the snapshots provided there from now on. 

I just downloaded and tried the latest snapshot from there and I still have the same behavior.


Brian


--- Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org> wrote:

> BTW, there is some ambiguity as to the snapshot versions (we  
> occasionally post to the snapshot Maven repo; and there is also an  
> independent CI server doing builds on code changes), I recommend using  
> the jars built by the CI server (choose "Cayenne Aggregated Server  
> Jar") :
> 
> http://hudson.zones.apache.org/hudson/job/Cayenne-trunk/lastBuild/
> 
> Andrus
> 
> 
> 
> On May 2, 2008, at 10:30 PM, Andrus Adamchik wrote:
> 
> > Strange. That should still work the same. The only change to  
> > Configuration since M3 was related to the DataSourceFactory handling  
> > (CAY-785)...  Do you have a code example that demonstrates the  
> > problem?
> >
> > Thanks,
> > Andrus
> >
> >
> > On May 1, 2008, at 10:29 PM, Brian Nelson wrote:
> >> I've been using a custom subclass of DefaultConfiguration to  
> >> customize my database connection.
> >> This works great with 3.0M3. However, today I upgraded to the  
> >> snapshot build and it seems to be
> >> ignoring the custom configuration class I pass into the
> >> Configuration.initializeSharedConfiguration method. Has the way  
> >> custom configurations work
> >> changed?
> >>
> >> Thanks in advance!
> >>
> >> Brian
> >>
> >>
> >
> >
> 
> 


Mime
View raw message