cayenne-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mike Kienenberger" <mkien...@gmail.com>
Subject Re: CayenneModeler.exe
Date Fri, 24 Mar 2006 15:25:44 GMT
Ok.  I'm able to run this under Windows XP if I share the directory
from my Windows 2000 box.   So it's only on my dev box that I'm seeing
this problem.   I'm not sure if it's a Windows 2000 issue or if it's
something specific to my machine.  Both have the same version of the
1.5.0_06 JRE installed in the same location.

Anyone else gotten this working under windows 2000?

On 3/23/06, Malcolm Edgar <malcolm.edgar@gmail.com> wrote:
> Hi Mike,
>
> I have been able to run the pre-build M12 exe on Windows XP with JDK 1.5.
>
> regards Malcolm Edgar
>
> On 3/24/06, Mike Kienenberger <mkienenb@gmail.com> wrote:
> > Thanks.    Registry settings were worth investigating even though it
> > didn't help.
> > Everything seems fine -- The current version is 1.5.0_06 in the
> > registry and all the files are there.
> >
> > A while back I also had an issue where I couldn't start the modeler
> > from the bat file anymore even though it would run from Eclipse.
> > Maybe this is somehow related, but I can at least run the modeler from
> > the bat file again.
> >
> > Unfortunately, this seems like one of those impossible-to-debug
> > situations under Windows.
> >
> > On 3/23/06, Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org> wrote:
> > > The only issue that was reported with the exe so far was due to the
> > > bad registry settings for the JVM:
> > >
> > > http://objectstyle.org/cayenne/lists/cayenne-user/2005/12/0148.html
> > >
> > > Not sure if that's related to Mike's problems.
> > >
> > > Andrus
> > >
> > >
> > > On Mar 23, 2006, at 9:38 PM, Kevin Menard wrote:
> > >
> > > > I've used the M11 version with no problems.  I haven't tried
> > > > building it
> > > > myself and I haven't tried the M12 one, though.  I can give it a
> > > > whirl later
> > > > this evening.
> > > >
> > > > --
> > > > Kevin
> > > >
> > > >
> > > > On 3/23/06 1:36 PM, "Mike Kienenberger" <mkienenb@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > >> Has anyone gotten CayenneModeler.exe to work under Windows?
> > > >>
> > > >> As I mentioned before, I was unable to build a working exe.   I've
> > > >> also been unable to get the M11 or M12 pre-build exe file running.
> > > >>
> > > >> Maybe there's some implicit configuration option I'm not setting
> > > >> somewhere.
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
>

Mime
View raw message